Altijd de laagste prijsgarantie!

Geïnteresseerd in het hoogwaardige laminaat van Balterio? Zo goedkoop als bij Luxury Floors vindt u laminaatvloeren nergens. Profiteer nu gauw van onze laagste prijsgarantie.

141 artikelen  

Verwijder alle


Het merk Balterio staat bekend om haar grote aanbod met daarin de meest uiteenlopende designs. Dit bedrijf uit België maakt laminaatvloeren van perfecte kwaliteit met een prachtige sfeervolle uitstraling. Door gebruik te maken van innoverende producttechnieken zorgt Balterio voor een opvallende en natuurgetrouwe vloer. Bovendien is het laminaat in vele verschillende tinten verkrijgbaar, zoals lichte, grijs-, naturelle en donkere tinten.

Naast de opvallende vormgeving van het Balterio laminaat bent u bij aanschaf ook gegarandeerd van een duurzame koop. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en slijtvaste toplagen heeft u jarenlang plezier van uw aanschaf. Met Balterio haalt u stijl, kwaliteit en eenvoud in huis.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen