Altijd de laagste prijsgarantie!

0 artikelen  

Verwijder alle

Geen resultaten.


Een groot aanbod aan trendy laminaat

Het merk Balterio staat bekend om haar grote aanbod met daarin de meest uiteenlopende designs. Dit bedrijf uit België maakt laminaatvloeren van perfecte kwaliteit met een prachtige sfeervolle uitstraling. Door gebruik te maken van innoverende producttechnieken zorgt Balterio voor een opvallende en natuurgetrouwe vloer. Bovendien is het laminaat in vele verschillende tinten verkrijgbaar, zoals lichte, grijs-, naturelle en donkere tinten.

Naast de opvallende vormgeving van het Balterio laminaat bent u bij aanschaf ook gegarandeerd van een duurzame koop. Door het gebruik van hoogwaardige materialen en slijtvaste toplagen heeft u jarenlang plezier van uw aanschaf. Met Balterio haalt u stijl, kwaliteit en eenvoud in huis. Bovendien is het leggen van een Balterio vloer ook erg simpel dankzij het klik laminaat systeem.

Kwalitatief laminaat met veel voordelen

Balterio laminaat staat bekend om de kwaliteit van de laminaatvloeren, ook zijn ze erg innovatief. Zo waren ze bijvoorbeeld de eerste op de markt met waterafstotend laminaat. De vloeren zijn dus ook geschikt om in vochtige ruimtes te gebruiken. Bovendien hebben deze vloeren veel andere voordelen:

  • Slijtvast
  • Stabiel
  • Vochtbestendig
  • Slipvast
  • Vlekbestendig
  • krasbestendig

Balterio laminaat prijzen

Balterio laminaat heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De kosten van Balterio laminaat zijn natuurlijk afhankelijk van de specifieke vloer. U zult nergens anders goedkopere Balterio vloeren vinden. De kosten van de Balterio vloer wordt per vierkante meter gerekend, en bij Luxury Floors heeft u al een echte Balterio vloer vanaf €15,70 per m²! Bovendien krijgt u de ondervloer en andere toebehoren er gratis bij!

Goedkoop Balterio laminaat koopt u bij Luxury Floors

Ziet u uw gewenste Balterio laminaatvloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden. Wij bieden de laagste prijsgarantie. Daarom zit u bij Luxury Floors altijd goed. Zoek niet verder en koop vandaag nog; wij leveren compleet met alle toebehoren (plinten, ondervloer e.d.).

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen