• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

NIEUWS, TRENDS | 04-08-2020

Wat kost een PVC vloer?

Wat kost een PVC vloer

Wilt u een nieuwe PVC vloer kopen en leggen, maar heeft u geen idee wat dit kost? Lees hier hoe duur een PVC vloer is en welke factoren van invloed zijn op de kosten van een PVC vloer. Bekijk hieronder alvast een gedeelte van de collectie. 

Bekijk hier de volledige collectie PVC vloeren

 Prijs van een PVC vloer per m2 

Natuurlijk heeft de kwaliteit van de vloer veel invloed op de prijs. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw slaapkamer, dan kunt u voor een goedkopere PVC vloer kiezen. Een slaapkamervloer wordt namelijk minder intensief gebruikt en komt minder vaak in aanraking met water dan een keuken- of woonkamervloer. Bij Luxury Floors koopt u al een PVC vloer voor €11,95 per m2. Deze vloeren beschikken altijd over de beste prijs/kwaliteitverhouding. 

 Bent u op zoek naar een PVC vloer die geschikt is voor intensief gebruik, dan is het rigid click pvc precies wat u nodig heeft. De prijs van deze PVC vloer ligt tussen de €17,95 en €47,49 per m2. Wilt u een vloer van professionele kwaliteit? Dan zijn de PVC vloeren van Quick-Step uitermate geschikt. Door de beschermende toplaag is deze vloer niet alleen watervast, maar ook vlek- en krasbestendig. Een Quick-step PVC vloer kost tussen de €39,95 en €44,95 per m2 en is tevens geschikt voor vloerverwarming. 

Uw nieuwe pvc vloer zelf leggen of laten leggen? 

 Bent u een echte klusser en legt u uw PVC vloer graag zelf? Dan bespaart u uiteraard op de kosten van uw nieuwe vloer. In het assortiment van Luxury Floors vindt u zowel klik als plak PVC. De kosten van klik PVC vloeren variëren tussen de €18,95 en €51,95 per m2. Voor plak PVC betaalt u tussen de €19,95 en €44,95 per vierkante meter. Wilt u liever uw vloer laten leggen, dan valt het totale kostenplaatje hoger uit. De specialisten van Luxury Floors ontzorgen u graag bij het leggen van uw vloer. De prijs van het leggen van PVC hangt af van de grootte van de ruimte en het patroon waarin u uw vloer wilt hebben. Een PVC vloer gelegd in visgraatpatroon geeft een luxueuze uitstraling aan uw woonruimte. Het leggen van een dergelijke vloer is echter arbeidsintensiever en duurder, dan een PVC vloer gelegd in rechte stroken.