96 artikelen  

Verwijder alle


mFLOR PVC vloeren, design én kwaliteit

mFLOR staat bekend als een van de beste en meeste innovatieve PVC vloeren merken in Europa. De PVC vloeren van mFLOR staan zowel bekend om het mooie design als de unieke samenstelling van de vloeren. De vloeren worden namelijk van meerdere lagen van een milieuvriendelijk materiaal gemaakt. Zo vormen deze PVC vloeren een stevige ondergrond die ook nog eens duurzaam zijn. MFLOR vloeren zijn geschikt voor iedere woonruimte, of u nou een badkamervloer of woonkamervloer zoekt.

Bovendien heeft u keuze uit veel verschillende kleuren en designs. Van strakke, moderne tegels tot een natuurlijke houtlook vloer. Ook kunt u kiezen voor een mFLOR visgraat vloer. De techniek die wordt gebruikt om de vloer te maken zorgt ervoor dat de oppervlakte structuur erg natuurlijk lijkt, een PVC vloer van mFLOR is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurproduct.

Duurzaam wonen met mFLOR PVC

Een gezond leefmilieu begint met het kiezen van de juiste basis: uw vloer. mFLOR stelt gezondheid centraal bij de ontwikkeling en de productie van haar designvloeren. Om deze gezondheid te waarborgen gaat mFLOR uit van drie belangrijke elementen in haar productieproces: een neutrale vloer met zeer lage emissiewaarden, het ontwikkelen van een vloer die gemakkelijk schoon te houden is en het bieden van welzijn door een vloer te creëren die past bij uw leefomgeving.

mFLOR biedt u naast kwalitatieve, veilige en gezonde oplossingen een milieuvriendelijk product met een lange levensduur. Door de fysieke eigenschappen van de mFLOR-vloeren zijn ze gemakkelijk schoon te maken met een beperkte hoeveelheid water en zonder schadelijke chemische stoffen. U en uw kinderen kunnen dus eigenlijk gewoon van de vloer eten!

mFLOR PVC prijzen

Over het algemeen zijn de PVC vloeren van mFLOR wat duurder. Dit ziet u echter ook terug in de kwaliteit van het materiaal en de duurzaamheidsfactor. Meestal liggen de prijzen van PVC vloeren rond de 20 euro per vierkante meter. Bij Luxury Floors koopt u al een mFLOR vloer vanaf 26,95 per vierkante meter.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen