• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Quick-Step laminaat vloeren

Op zoek naar een Quick-Step laminaat vloer? Bij Luxury vindt u de goedkoopste Quick-Step laminaat vloeren, u heeft al een laminaat vloer van Quick-Step vanaf €14,80 per m². Vindt u dezelfde Quick-Step vloer ergens anders voor een lagere prijs, dan krijgt u de vloer helemaal gratis! Luxury Floors heeft een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten Quick-Step laminaat, zowel met tegelstructuur als houtstructuur.

De beste laminaat vloeren van Quick-Step

Het merk Quick-Step bestaat sinds 1990 en is ontstaan in het Belgische Wielsbeke. De laminaatvloeren van dit Belgische merk zijn aantrekkelijk, betrouwbaar en, misschien anders dan verwacht, gemakkelijk te leggen. Met een bewezen lange levensduur en een gemiddelde garantietermijn van 25 jaar bent u verzekerd van vele jaren plezier van uw nieuwe vloer. Om dit gevoel te versterken en zich te onderscheiden heeft Quick-Step een aantal unieke ondervloeren ontwikkeld waardoor er voor iedere vloer een perfecte ondervloer beschikbaar is. Wilt u laminaat bijvoorbeeld combineren met vloerverwarming of heeft u een gehorige bovenverdieping? Dan zijn de ondervloeren van Quick-Step ideaal.

Quick-Step laminaat, top kwaliteit voor een aardige prijs

Quick-Step is altijd erg vooruitstrevend geweest. Dat is terug te zien in het feit dat ze de eerste waren met een kliksysteem. Bovendien wordt het klik systeem als een van de besten ervaren. Ook met de Quick-Step Lagune, een unieke collectie van laminaat in de badkamer, hebben zij zich weer weten te onderscheiden. Velen zien Quick-Step als een eerste keuze. En een fan van Quick-Step bent u voor het leven.

Er zijn er veel verschillende soorten Quick-Step laminaat, kies uit tientallen ontwerpen en creëer uw eigen sfeer in huis met hun laminaat. Van design tegellaminaat voor in de badkamer tot klassiek laminaat met een houtlook voor de woonkamer, bij Quick-Step laminaat heeft wat u zoekt.

De voordelen van Quick-Step laminaat

Al het laminaat van Quick-Step kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het laminaat erg mooi. Quick-Step is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne laminaat vloeren maken. Wat voor design het laminaat ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekend ook dat het laminaat erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze laminaat vloeren ook nog eens watervast, geen paniek wanneer u iets knoeit dus! Quick-Step laminaat maakt ook gebruik van het unieke en wereldberoemde unicklicksysteem, dit maakt het laminaat erg makkelijk te leggen.

Hoe duur is Quick-Step laminaat

Quick-Step PVC vloeren zitten aan de hogere kant als het om de kwaliteit van PVC vloeren gaat, u zult nergens anders goedkopere Quick-Step vloeren vinden. De kosten van de Quick-Step vloer wordt per vierkante meter gerekend, en bij Luxury Floors heeft u al een echte Quick-Step PVC vloer vanaf €31,49 per m²! Bovendien krijgt u de ondervloer en andere toebehoren er gratis bij!

Ziet u uw gewenste mFLOR PVC vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden. Wij bieden de laagste prijsgarantie. Daarom zit u bij Luxury Floors altijd goed. Zoek niet verder en koop vandaag nog; wij leveren compleet met alle toebehoren (plinten, ondervloer e.d.).