8 artikelen  

Verwijder alle


Hoomline; overtreffend interieur

De vloerbedekkingen van vroeger kunnen nu hoogwaardig en perfect worden geïmiteerd doormiddel van PVC-vloeren. Afhankelijk van het design hebben ze een houtlook en een tegellook met natuursteen- of betonuitstraling.
Pvc-vloeren zijn goedkoper dan de echte houten parketvloeren, maar door de lange levensduur en waterbestendigheid maken deze vloeren enorm veel indruk.

Hoomline-vloeren passen in elk interieur

De Hoomline-vloeren zijn een exclusieve huiscollectie bestaande uit PVC, laminaat en parketvloeren. De PVC-vloeren van hoomline zijn ondergebracht in de collectie Fusion en Ambassador. De Hoomline Fusion hebben een zeer sterke pvc-toplaag met trendy houtdessins. Het mooie aan deze vloeren is, dat ze zeer gemakkelijk te leggen zijn. De Ambassador is een PVC-vloer die zich kenmerkt door prachtige natuurgetrouwe kleurnuances.

Hoomline Ambassador

De Hoomline Fusion Ambassador collectie is een van de 8 prachtige houtdessins. Deze collectie bestaat uit pvc-vloeren met een dry back. Dat betekent dat deze met behulp van pvc-lijm geïnstalleerd moeten worden. Met de extra dikke toplaag van 0,55mm hoeft u niet bang te zijn voor krasjes of beschadiging aan uw vloer. De hardheid van deze vloer staat erg hoog. Daarnaast is zo een type vloer erg onderhoudsarm. Nooit meer elke week stofzuigen of dweilen. U bespaart niet alleen tijd met deze pvc-vloer, maar brengt ook met deze prachtige houtdecors een heerlijke sfeer in huis.

Benieuwd naar de Hoomline?

Bent u nu zeer benieuwd naar de Hoomline? Dan kunt u altijd nog even langskomen in de winkel, wij helpen daar u graag en onze expert vertellen u er graag over.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen