• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Plinten

Heb je een nieuwe vloer uitgezocht? Vergeet dan de afwerking niet. Door te kiezen voor plinten krijg je niet alleen een stijlvolle afwerking, maar voorkom je ook dat stof en vuil onder de vloer terechtkomen. Bij Luxury Floors vind je plinten in verschillende vormen (plakplinten, folieplinten en muurplinten), kleuren (bijvoorbeeld wit, zwart of eiken) en maten. Bekijk het hele assortiment en bestel jouw gewenste plinten eenvoudig online!

Plinten kopen bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors vind je het grootste assortiment MDF plinten (geschikt voor de badkamer) en houten plinten. De bekendste is natuurlijk de zelfklevende plint of plakplint. Wil je bijvoorbeeld jouw hal, woonkamer of keuken voorzien van een decoratieve plint, kies dan voor een folieplint met een eiken look, met een grijze afwerking, of bijvoorbeeld een marmer look. Om de overgang tussen de vloer en muur te bedekken en beschermen, kies je voor een hoge plint. Deze is robuuster dan de folieplint, en verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, zwart, grijs en eiken. Bij Luxury Floors vind je zowel in de showroom in Kampen (Overijssel) als in de webshop plinten in verschillende stijlen. Ga bijvoorbeeld voor de moderne plint, renovatieplint of de koloniale plint. Bestel je online, dan heb je jouw plint binnen 48 uur in huis. Kom je langs in de showroom, dan nemen we de tijd voor jou en kun je de plint vaak gelijk mee naar huis nemen.

Verschillende maten plinten

Zowel in dikte als in hoogte kunnen plinten verschillen, waarbij plakplinten niet hoger zijn dan 5 mm. Wil je een chique uitstraling creëren in bijvoorbeeld de woonkamer of hal, dan kun je kiezen voor een hoge plint van bijvoorbeeld 70, 90, 120 of 150 mm hoogte. Wat betreft de dikte vind je bij Luxury Floors plinten van 12, 15, 18 en 22 mm dik. Welke afmeting van de plint geschikt is voor jouw situatie, hangt af van de mate waarin je de muur wilt beschermen, de ruimte die je van plinten wilt voorzien en natuurlijk jouw persoonlijke smaak.

Plinten aanbieding

Bij Luxury Floors profiteer je altijd van de laagste prijsgarantie, ook bij het kopen van plinten. Afhankelijk van de grootte van de ruimte en de soort plint die je kiest, kunnen de kosten van plinten behoorlijk oplopen. Plakplinten koop je bij Luxury Floors al vanaf € 1,95 per meter, hoge plinten vind je bij ons vanaf € 3,45 per meter en folieplinten zijn verkrijgbaar vanaf € 3,75 per meter. Naast de laagste prijsgarantie zijn bij Luxury Floors ook regelmatig plinten in de aanbieding. De plinten zijn dan nóg goedkoper!

Plinten plaatsen

Ligt jouw nieuwe vloer erin, dan is het tijd voor het plaatsen van de plinten. Een klus die vaak blijft liggen, maar toch erg belangrijk is. Plinten geven de ruimte niet alleen sfeer, maar zorgen er ook voor dat stof en vuil niet onder de vloer komen, en beschermen de vloer en muur tegen beschadigingen. Het plaatsen van de plinten vergt tijd en geduld, waarbij vooral de hoeken lastig zijn. Wil je het plaatsen van de plinten liever uitbesteden? De professionele legservice van Luxury Floors plaatst de plinten graag voor jou!