• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Klantenservice Luxury Floors

Bij Luxury Floors staan we altijd klaar om u te helpen. We begrijpen dat goede klantenservice essentieel is om aan uw behoeften te voldoen en een positieve ervaring te bieden. Of u nu een vraag heeft over onze producten, hulp nodig heeft bij het plaatsen van een bestelling of een probleem wilt melden, ons toegewijde klantenserviceteam staat voor u klaar.

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen: We hebben een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen samengesteld om u te helpen bij het vinden van antwoorden op de meest voorkomende vragen. 

Contact opnemen: 

Als u geen antwoord kunt vinden op uw vraag in onze Veelgestelde Vragen-sectie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 088 - 8563800 tijdens onze openingstijden. Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

E-mail: 

U kunt ons ook een e-mail sturen via info@luxuryfloors.nl. We proberen uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden en streven ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Live chat via Whatsapp: 

Voor directe ondersteuning kunt u gebruikmaken van onze live chat-functie. Klik hier

Sociale media: 

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, speciale aanbiedingen en om contact met ons op te nemen. U kunt ons vinden op Instagram of Facebook en ons een bericht sturen.

Vloer laten leggen?

Wilt u uw gloednieuwe laminaat- of PVC vloer laten leggen door professionals? Bij Luxury Floors ontzorgen we u graag. Met ons grote team van eigen stoffeerders en leggers maken wij het verschil in prijs en bovenal kwaliteit. Door onze superscherpe legprijzen bent u een dief van uw eigen portemonnee als u het leggen van uw vloer ergens anders uitbesteedt. Wilt u zeker zijn van een mooi resultaat tegen een scherpe prijs? Wij nemen u het werk graag uit handen!
Bezorgen jullie ook? ↓

Jazeker wij bezorgen door heel Nederland en Belgie.

Waar leggen jullie allemaal?↓

Zolang u in Nederland woont komen wij bij je langs om te leggen.

.