• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Plak PVC vloeren met houtlook

Bent u op zoek naar een PVC vloer met een houtlook? Dan bent u bij Luxury Floors aan het juiste adres. Bij Luxury Floors hebben wij een breed assortiment PVC vloeren met houtlook met meer dan 270 verschillende houtlook PVC vloeren! Bij ons heeft vindt u houtlook PVC van top kwaliteit tegen scherpe prijzen, al vanaf €12,95 per m². De PVC vloeren met houtlook komen in veel verschillende kleuren en zijn vrijwel niet te onderscheiden van echt houten vloeren!

Een fijne sfeer met een houtlook PVC vloer

Een vloer met een houten look is erg sfeervol en geeft uw woning een warme uitstraling. PVC vloeren met een houtlook is de ideale vloer voor mensen die graag de look van een houten vloer in huis willen, maar de praktische eigenschappen van een PVC vloer. Tegenwoordig zijn PVC vloeren met een houtlook vrijwel niet te onderscheiden van echt houten vloeren. Bovendien is de houtlook PVC vloer prijs per m² over het algemeen een stuk goedkoper dan een echte houtenvloer.

De voordelen van een PVC vloer met houtlook

PVC vloeren met een houtlook zijn in heel veel verschillende prijsklassen, formaten, designs en merken te vinden. En hoewel er tussen de verschillende opties veel uiteenlopende specificaties hebben blijven de standaard voordelen van PVC vloeren toepasbaar bij houtlook PVC vloeren. Wij hebben een aantal van de belangrijkste voordelen van PVC vloeren met een houtlook op een rijtje gezet.

  • Hoge kwaliteit: Alle PVC houtlook vloeren zijn van top kwaliteit. Het is een fijne vloer om op te lopen. En in tegenstelling tot een echt houten vloer maakt PVC geen lawaai en voelt het warm aan uw voeten.
  • Slijtvast en Onderhoudsvriendelijk: PVC vloeren hebben heel weinig onderhoud nodig als ze eenmaal geplaatst zijn. Bovendien kunnen PVC vloeren met houtlook ook prima tegen een stootje, dus u hoeft niet bang te zijn dat de vloer snel beschadigd raakt.
  • Goed te gebruiken in combinatie met vloerverwarming
  • Duurzaam: Onze PVC vloeren zijn 100% Recyclebaar en 100% REACH. Dit houdt in dat onze vloeren géén giftige stoffen bevatten.
  • Hygiënisch: u kunt een PVC vloer heel makkelijk schoonhouden en bacteriën kunnen zich niet in barsten verstoppen.
  • Vochtbestendig: Het synthetische materiaal waarvan PVC vloeren zijn gemaakt is waterbestendig. u hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele waterschade met een houtlook PVC vloer terwijl dat met een echt houten vloer wel een probleem is. Bovendien kunt u een PVC vloer met een houtlook in iedere ruimte plaatsen, zelfs de badkamer of keuken.

De juiste houtlook pvc vloer voor u

Het kopen van een PVC vloer met houtlook is een flinke investering. Voor ons is het dus erg belangrijk dat u de ideale vloer kan vinden. Daarom hebben we bij Luxury Floors een heel groot assortiment verschillende soorten houtlook PVC, zowel plak PVC als lijm PVC. U kunt kiezen uit veel verschillende topmerken zoals; Belakos, Check PVC, mFLOR, Quick-step en Rigid floor. Ook hebben wij voor ieder interieur wel de juiste houtkleur vloer met keuze uit;

Ga voor een PVC houtlook met een vloer van Luxury Floors

Een houtlook PVC vloer heeft dus een flink aantal voordelen vergeleken met een houtvloer. Een PVC houtlook vloer is ideaal voor alle soorten woningen en past binnen ieder interieur. Als u uw houtlook pvc vloer bij Luxury Floors koopt dat bent gegarandeerde van de beste kwaliteit. Ziet u uw gewenste PVC vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden. Wij bieden de laagste prijsgarantie. Daarom zit u bij Luxury Floors altijd goed. Zoek niet verder en koop vandaag nog; wij leveren compleet met alle toebehoren (plinten, ondervloer e.d.).