• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Hongaarse punt plak-PVC vloer

Op zoek naar een nieuwe vloer, maar wil je net even iets anders dan een doorsnee vloerpatroon? Ontdek onze plak-PVC vloeren met het stijlvolle Hongaarse punt patroon. Dit patroon doet je misschien denken aan de bekende visgraat vloer, maar is toch net wat unieker. Waar je momenteel de visgraat vloer in veel huizen ziet, kom je de Hongaarse punt vloer nog maar in weinig huishoudens tegen! Verlijmde PVC vloeren zijn erg gewild vanwege de hoge kwaliteit, waterbestendige eigenschappen, lange levensduur, geschiktheid voor vloerverwarming én zijn ook nog eens makkelijk te onderhouden. Bij Luxury Floors vind je plak-PVC vloeren met Hongaarse punt in diverse maten en kleuren, zoals licht eiken, donker eiken, en in de populaire kleur boterkoek. Bekijk het ruime aanbod van Luxury Floors, profiteer van de laagste prijsgarantie en laat je verrassen door de plak-PVC vloeren met de unieke Hongaarse punt structuur!

Verschil tussen visgraat en Hongaarse punt

PVC vloeren met een Hongaarse punt hebben een kenmerkend uiterlijk. Zowel de Hongaarse punt als het visgraatmotief werden in een ver verleden gelegd om luxe en klasse uit te stralen. Veel mensen verwarren de Hongaarse punt vaak met het visgraat legmotief, maar er zit wel degelijk verschil in! Het grootste verschil is het legpatroon waarbij de uiteinden van de Hongaarse punt in een hoek van 45 of 60 graden tegen elkaar worden gelegd. Bij visgraat worden de uiteinden haaks tegen elkaar gelegd in een hoek van 90 graden. Doordat de uiteinden bij een Hongaarse punt vloer op elkaar aansluiten (in tegenstelling tot een visgraat vloer), oogt de Hongaarse punt vloer een stuk rustiger. Wanneer je een strakke en luxe uitstraling wilt creëren in jouw huis, is een verlijmde PVC vloer met Hongaarse punt patroon de beste keuze!

Hongaarse punt plak-PVC vloer leggen

Naast plak-PVC zijn de Hongaarse punt vloeren verkrijgbaar in klik-PVC en laminaat. Waar je bij de hiervoor genoemde vloeren de planken in elkaar klikt door een handige klikverbinding, lijm je bij een plak-PVC vloer de Hongaarse punt stroken aan de ondervloer vast. De grootste uitdaging bij het leggen van een plak-PVC Hongaarse punt vloer is natuurlijk het patroon, waarbij het belangrijk is dat de stroken nauwkeurig op maat worden gesneden. Ook de hoeken en oneffenheden in de vloer kunnen daarbij een uitdaging zijn. Als de stroken niet goed op maat zijn gesneden en de vloer niet nauwkeurig is gelegd, valt het hele patroon in het water. Vanwege de vele uitdagingen van het leggen van een plak-PVC vloer, schakelen veel mensen een professionele legservice in voor het leggen van een Hongaarse punt vloer. Zo ben je verzekerd van een perfect gelegde verlijmde PVC-vloer waar je lang plezier van hebt. Wil jij jouw Hongaarse punt plak-PVC vloer ook laten leggen? De professionele stoffeerders van Luxury Floors leggen jouw Hongaarse punt plak-PVC vloer al vanaf € 33,95 per m2! 

Kleuren en maten plak-PVC Hongaarse punt

In het uitgebreide assortiment van Luxury Floors vind je plak-PVC Hongaarse punt vloeren van diverse topmerken en in veel verschillende kleuren en maten. Zo is er altijd een verlijmde PVC vloer die helemaal aansluit bij jouw wensen. Kies bijvoorbeeld één van de XL Hongaarse punt vloeren van mFLOR, waarbij de stroken ruim 13 x 80 cm groot zijn! Ben je op zoek naar een kleinere variant, dan voldoet de Hongaarse punt vloer van 9,9 x 56 cm uit de Luxury Floors collectie of van het merk Belakos aan jouw wensen. Ben je op zoek naar een specifieke kleur? Bij Luxury Floors heb je de keuze uit bijvoorbeeld Hongaarse punt plak-PVC in de kleur eiken, of de kleur grijs. Ook de Douwes Dekker Hongaarse punt Boterkoek en de Douwes Dekker Hongaarse punt Spekkoek zijn erg populair. Laat je verrassen en inspireren door de vele mogelijkheden Hongaarse punt plak-PVC vloeren bij Luxury Floors!

Hongaarse punt plak-PVC kopen bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors ben je altijd verzekerd van de beste prijs! Jouw gewenste vloer eerst ontwerpen voordat je tot aankoop overgaat? Met onze handige Ontwerp je vloer-tool kun je zien hoe de Hongaarse punt vloer in jouw interieur staat! Zo kun je verschillende kleuren en patronen testen. Bekijk en bestel jouw gewenste Hongaarse punt plak-PVC vloer eenvoudig online, of kom langs in de showroom, waar je jouw favoriete vloer echt kunt voelen en ervaren. Door onze grote voorraad kun je jouw nieuwe plak-PVC vloer vaak gelijk mee naar huis nemen! Bestel je online, dan heb je jouw nieuwe vloer binnen 48 uur in huis! Bij Luxury Floors profiteer je niet alleen van de laagste prijs, maar ook van de beste service. Onze medewerkers van de klantenservice staan zowel in de showroom (Kampen) als online voor jou klaar om je te voorzien van advies en het beantwoorden van al jouw vragen. Wanneer mogen we jou verwelkomen?