• Keihard de goedkoopste van NL/BE
 • Professionele legservice
 • Showroom met ruim 1200 vloeren
 • Binnen 48 uur in huis

Visgraat vloer kopen

Bent u op zoek naar een prachtige visgraat vloer? Bij Luxury Floors vindt u een groot assortiment visgraat vloeren, zowel in de vorm van laminaat als PVC. Deze vloeren zijn tegenwoordig populairder dan ooit; steeds meer mensen genieten van de prachtige uitstraling die ze een woning geven. Bekijk ons grote aanbod visgraat vloeren, vraag een offerte aan en profiteer van onze zeer scherpe prijzen.

Hier een greep uit de collectie visgraat vloeren

Gerflor Virtuo 55 Rigid Acoustic 1464 Blomma Light Visgraat
0 reviews
 40,95  49,95
Direct leverbaar
Douwes Dekker Ambitieus Brede Visgraat Click PVC 04872 Boterkoek
1 review
 50,95  59,11
Direct leverbaar
Tarkett ID Supernature Visgraat Highland Oak Smoke 24537089
0 reviews
 41,95  48,95
Direct leverbaar
Vloertopper!
Luxury Floors Visgraat XL Kulenburg Eik
Luxury Floors Visgraat XL Kulenburg Eik
1 review
 19,95  49,95
Direct leverbaar
COREtec Naturals HBE Barley 2754
0 reviews
 64,95  81,95
Direct leverbaar
Tarkett ID Supernature Visgraat Highland Oak Light Grey 24537115
0 reviews
 41,95  48,95
Direct leverbaar
Vloertopper!
mFLOR Parva Broad Leaf 40815 Warm Sycamore
mFLOR Parva Broad Leaf 40815 Warm Sycamore
0 reviews
 39,95  50,95
Direct leverbaar
Douwes Dekker Galant Visgraat 05251 Peterselie
0 reviews
 42,25  48,99
Direct leverbaar
Classen Manor Tours Visgraat Laminaat 62710
1 review
 22,95  34,99
Direct leverbaar
Tarkett ID Supernature Visgraat Chatillon Oak Brown 24535061
0 reviews
 44,95  56,95
Direct leverbaar

Waarom u moet kiezen voor een visgraat vloer van Luxury Floors

Een visgraatmotief is een echte eyecatcher voor uw woning. Niet zo gek dat u het in steeds meer Nederlandse huizen terug kunt vinden. Maar welke voordelen hebben onze visgraat vloeren nog meer?

 • Zoals gezegd ziet een vloer met een visgraatmotief er simpelweg ontzettend mooi en warm uit. Je zou kunnen zeggen dat visgraat een exclusieve uitstraling heeft. Het is niet voor niets dat het in het verleden vooral in de allerduurste huizen gelegd werd. Het was een manier om indruk te maken op de visite. En met de prachtige visgraat vloeren uit ons assortiment kan dat vandaag de dag nog steeds.
 • Visgraat is beschikbaar in veel verschillende uitvoeringen. Er bestaan natuurlijk houten visgraatvloeren, maar die zijn meestal nogal aan de prijs. Bij Luxury Floors vindt u daarom voornamelijk laminaat- en PVC vloeren met een visgraatmotief. Het mooie is dat deze vrijwel niet van echt hout zijn te onderscheiden.
 • Onze visgraat vloeren hebben maar erg weinig onderhoud nodig. Doordat ze zo slijtvast zijn gaan ze ontzettend lang mee. Ook het schoonmaken van de laminaat- of PVC vloeren kost relatief weinig tijd.
 • De meeste visgraat vloeren zijn prima te combineren met vloerverwarming. Aandachtspunt hierbij is wel dat u de juiste ondervloer uitzoekt.

Visgraat vloeren van de beste merken

Koopt u een vloer, dan wilt u verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Daarom verkopen wij ook alleen visgraat vloeren van de beste merken. Een greep uit ons assortiment:

 • Wij verkopen zowel visgraat laminaat als PVC van het Nederlandse merk Douwes Dekker. Deze vloeren kunnen beschreven worden als elegant en ambitieus en geven uw woonkamer echt wat extra’s.
 • Ook de Headlam Lifestyle collectie is afkomstig uit Nederland. Deze bestaat uit prachtige PVC stroken die zorgen voor een sfeervolle uitstraling.
 • De vloeren van Egger komen uit Oostenrijk. Egger produceert warme designvloeren die uw woning een authentieke uitstraling geven.
 • mFLOR staat bekend als één van de beste en meeste innovatieve PVC vloeren merken in Europa. Dit uit zich onder andere in de mooie designs en de unieke samenstelling van de vloeren.
 • Het Belgische Quick-Step is zeer bekend om haar hoge kwaliteit laminaat en PVC. De visgraat vloeren van dit merk zijn niet alleen zeer fraai, maar ook nog eens makkelijk te leggen.

Visgraat vloer leggen

Het leggen van een visgraat vloer is helaas net wat minder makkelijk dan bij een ‘gewone’ vloer. Om het visgraatpatroon te creëren moeten de laminaat- of PVC planken namelijk loodrecht op de andere planken gelegd worden. Een simpele klik verbinding is in dit geval dus niet mogelijk.

Komt u er niet uit, dan heeft Luxury Floors een professionele legservice voor u beschikbaar. Onze specialisten nemen u het leggen van uw vloer graag uit handen.

De service van Luxury Floors

Vraag gauw een offerte aan van uw favoriete visgraat vloer en profiteer van onze gegarandeerde laagste prijsgarantie. Bij ons vindt u tientallen kwalitatieve visgraat vloeren tegen messcherpe prijzen. Bekijk gauw onze collectie hierboven of kom langs in onze showroom van 2000 m².