• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

7016 Antracietgrijs

Heb jij jouw woning voorzien van een donkere vloer en/of een grijze muur? Dan ben je vast op zoek naar een bijpassende antracietgrijze plint! Bekijk hier het assortiment antracietgrijze (RAL 7016) MDF muurplinten in de webwinkel van Luxury Floors. Deze plinten zijn ideaal om jouw vloer op een prachtige manier af te werken en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Kies jij een plint van 70, 90 of 120 mm hoog? Luxury Floors heeft het allemaal! Of je nu op zoek bent naar een luxueuze uitstraling met een hoge plint of een moderne afwerkplint, de antracietgrijze muurplinten van Luxury Floors maken jouw vloer compleet!

Grijze MDF muurplinten voor een verzorgde uitstraling

De antracietgrijze (RAL 7016) MDF muurplinten voegen niet alleen elegantie toe aan jouw interieur, maar hebben ook andere voordelen. De plinten dragen bij aan een georganiseerd en opgeruimd huis, doordat je kabels eenvoudig wegwerkt in de opstaande plint. Daarnaast bieden de hoge MDF plinten extra bescherming aan jouw muren tegen krassen en stoten. Zowel de muren als de vloer zien er daardoor langer mooi en onbeschadigd uit. Met een antracietgrijze MDF muurplint geef je jouw interieur een moderne en strakke uitstraling!

Stevige en duurzame MDF plinten

De opstaande plinten in het assortiment van Luxury Floors zijn gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal. De grijze, houten muurplinten zijn daardoor ontzettend stevig en bovendien een duurzame keuze. Daarnaast staat MDF bekend om de betrouwbare kwaliteit, en bieden ze weerstand tegen krimpen, uitzetten en barsten. Jij profiteert langdurig van deze prachtige, antracietgrijze plinten die jouw vloer en muur beschermen en jouw interieur helemaal afmaken!

Vloeren en alle toebehoren vind je bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors koop je jouw perfecte laminaat-, PVC- of houten vloer. De afwerkplinten mogen daarbij niet ontbreken! Maak jouw vloer compleet met een antracietgrijze muurplint van hoogwaardig MDF. Of je nu op zoek bent naar een antracietgrijze afwerkplint voor een moderne uitstraling of naar een grijze, hoge MDF plint voor een indrukwekkend effect, bij Luxury Floors vind je alles wat je nodig hebt. Ontdek en bestel eenvoudig de vloeraccessoires, waaronder deze grijze plinten, in de Luxury Floors webshop en geef jouw interieur de juiste afwerking.

Koop antracietgrijze RAL 7016 MDF muurplinten eenvoudig online

Je kunt jouw gewenste antracietgrijze RAL 7016 MDF muurplinten eenvoudig online bekijken en bestellen op www.luxuryfloors.nl. Mocht je hulp nodig hebben bij het kiezen van de perfecte plint, dan staan onze experts voor je klaar in de Luxury Floors showroom in Kampen (Overijssel) om je te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Bij Luxury Floors vind je alles voor jouw complete vloer, inclusief prachtige, antracietgrijze MDF afwerkplinten.