• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Plak PVC tegel vloeren

Bij Luxury Floors vind je een uitgebreid assortiment plak-PVC tegels, en dat ook nog eens voor de laagste prijs! Met een verlijmde PVC tegelvloer heb je een prachtige stenen vloer in huis, inclusief voelbare structuur, maar dan zonder koude voeten te krijgen! Onze collectie bestaat uit plak-PVC tegels waar je veel interieurstijlen mee kunt creëren. Ga jij voor de populaire betonlook PVC tegels, grijze PVC tegels, PVC tegels met marmerlook, zwarte PVC tegels, witte PVC tegels of XL PVC tegels? Luxury Floors is dé plek om jouw perfecte plak-PVC tegels te vinden.

Voordelen van PVC tegels

Een plak-PVC vloer met tegeldesign is een erg populaire keuze. Dit type PVC verschilt niet veel van plak-PVC vloeren met houtstructuur. De vloer is alleen anders bedrukt, waardoor het de look van natuursteen heeft, maar het comfort van PVC. De vloer heeft een moderne uitstraling en kan variëren van graniet, tot marmer, tot een stoere betonlook. Wat deze tegel PVC vloer extra aantrekkelijk maakt, is dat het visueel niet te onderscheiden is van natuurproducten. Daarnaast heeft het alle voordelen van PVC vloeren, zoals:

  • 100% waterbestendig.
  • Eenvoudig in onderhoud.
  • Geschikt voor vloerverwarming, waarbij de warmte lang in de vloer blijft hangen. Hierdoor heb je nooit meer last van koude voeten en heeft jouw huis een aangenaam binnenklimaat.
  • Geluiddempende eigenschappen voor extra comfort.
  • Een verlijmde PVC vloer gaat ontzettend lang mee en is daarmee een duurzame keuze.
  • Onze PVC tegels zijn 100% recyclebaar en vrij van giftige stoffen.
  • 100% in Europa vervaardigd met ISO 14001 certificering, 0% import uit China.

Plak-PVC tegels in badkamer of keuken

Een groot voordeel van verlijmde PVC tegels is dat ze waterbestendig zijn, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor plaatsing in de badkamer en keuken. Met hun duurzame en hygiënische eigenschappen zijn plak-PVC tegels een uitstekende keuze voor deze vochtige ruimtes. Bovendien kunnen onze plak-PVC tegels ook als wandtegels worden gebruikt, waardoor je eenheid en harmonie creëert tussen de vloer en muur.

Plak-PVC in appartement

In appartementen geldt vaak een wettelijke eis van minimaal 10 dB geluidsdemping. Bij plak-PVC wordt geen ondervloer gebruikt en wordt de vloer direct op de betonvloer verlijmd, waardoor het lastig kan zijn om aan deze eis te voldoen. Wil je toch graag PVC in je appartement, dan adviseren wij jou te kiezen voor een klik-PVC vloer met een 10 dB gecertificeerde ondervloer zodat je aan de wettelijke eisen voor geluidsdemping voldoet.

PVC tegels van topmerken voor de beste prijs

Een PVC vloer is een uitstekend alternatief voor een natuurstenen vloer. Verlijmde PVC tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit, zijn door de voelbare structuur bijna niet te onderscheiden van natuursteen, en dat terwijl je niet de kosten hebt die gepaard gaan met natuursteen. Luxury Floors heeft een breed assortiment aan topmerken, waaronder mFLOR, Tarkett, Douwes Dekker en Quick-Step, die garant staan voor uitstekende kwaliteit. Luxury Floors biedt jou bovendien de laagste prijsgarantie. Je kunt bij ons altijd rekenen op de beste prijs voor jouw plak-PVC tegels.

Plak-PVC (laten) leggen

Het leggen van plak-PVC is een flinke uitdaging, vooral als je geen ervaring hebt met het leggen van een vloerinstallatie. Voordat je kunt beginnen met het leggen van een plak-PVC vloer, is het belangrijk dat de ondervloer perfect waterpas en egaal is. Zo voorkom je beschadigingen aan jouw nieuwe plak-PVC vloer. Verder is het nauwkeurig verlijmen van de tegels essentieel voor een mooi resultaat. Zie je het niet zitten om deze klus zelf te klaren? Veel mensen laten het leggen van een verlijmde PVC vloer over aan een professionele legservice. Bij Luxury Floors bieden we deze professionele legservice aan, waardoor jij verzekerd bent van een perfect geïnstalleerde vloer, waar je lang van kan genieten.

Plak-PVC kopen bij Luxury Floors

Je kunt onze plak-PVC tegels zowel online als in onze showroom in Kampen (Overijssel) bekijken en kopen. In beide gevallen profiteer je van de laagste prijs en de beste service. Bestel je online, dan heb je jouw vloer binnen 48 uur in huis. Kom je langs in de showroom, dan kun je de vloer in de meeste gevallen direct meenemen. Luxury Floors staat voor kwaliteit, service en een uitgebreid aanbod aan plak-PVC tegels. Laat jouw interieurdromen uitkomen met onze prachtige plak-PVC tegels!