• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Luxury Floors

Al 20 jaar droomvloeren voor iedereen

De vloer van je dromen, voor een betaalbare prijs? Al 20 jaar maakt Luxury Floors droomvloeren betaalbaar voor iedereen. Bij ons vind je wat je zoekt, en altijd voor de laagste prijs. In onze showroom en online vind je niet alleen ons vloerenaanbod, maar ook vloeren ter inspiratie! Zowel in de winkel als online staan wij altijd voor jou klaar, en denken we graag met je mee.

Waar het begon: prijsstunter laminaatvloeren

Luxury Floors begon 20 jaar geleden als verkoper van laminaat. Onze loods van 200m2 was gevuld met outlet laminaat dat we verkochten tegen de allerlaagste prijzen. Wij waren de eerste prijsstunter in de vloerenwereld. Waar bouwmarkten en vloerenwinkels de hoofdprijs vroegen voor hun vloeren, was je bij ons de helft goedkoper uit! Wij maakten (toen al) laminaat betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Doordat wij direct inkopen bij fabrikanten en grote aantallen inkopen, vind jij bij ons nog steeds jouw droomvloer voor de scherpste prijs. Vloeren van de beste kwaliteit betaalbaar en toegankelijk maken voor iedereen; zo zijn we begonnen, en dat blijven we vasthouden.

De betrouwbare vloerenspecialist

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste vloerenspecialisten in Nederland en België, en daar zijn we trots op! Wij verkopen alleen producten waar we voor 100% achter staan. Naast topvloeren voor de laagste prijs, staan wij bekend om onze service. Onze klanten zijn blij met hun vloer én met ons. Klanten noemen ons een betrouwbare vloerenspecialist, en daar zijn we natuurlijk superblij mee!

Groot vloerenaanbod en de beste service

Ons vloerenaanbod is in de loop der jaren flink uitgebreid! Waar we zijn begonnen als aanbieder van laminaat, kun je tegenwoordig ook bij ons terecht voor plak-PVC, klik-PVC en tapijten, en altijd voor de laagste prijs! Ook onze service is uitgebreid! Met een eigen team stoffeerders kunnen we jouw droomvloer ook bij jou thuis leggen. Onze stoffeerders voorzien gemiddeld 40 woningen per dag van een nieuwe vloer. Ook kun je bij ons terecht voor alle toebehoren zoals plinten en ondervloeren. Voor vloeren van de laagste prijs en met de beste service ben je bij Luxury Floors aan het juiste adres.


Keihard de goedkoopste vloeren van NL en BE!

Ons aanbod is gegroeid, onze service is uitgebreid, maar onze kernwaarde verandert niet; wij blijven keihard de goedkoopste van Nederland en België! Bij Luxury Floors koop je kwaliteitsvloeren voor de laagste prijs, met de beste service. Jij weet gelijk waar je aan toe bent en koopt jouw vloer altijd tegen de beste prijs!

Inspiratie opdoen in de showroom van 2000m2 en vaak uit voorraad leverbaar

In onze showroom van 2000m2 in Kampen (midden-Nederland) vind jij altijd jouw droomvloer. Onze complete vloerencollectie hangt in de showroom. Doe inspiratie op, voel en zie de structuren, kleuren en eigenschappen van de vloeren, natuurlijk onder het genot van een kop koffie. Twijfel je over jouw geschikte vloer? Onze vloerenspecialisten hebben interieurkennis, denken met je mee en geven jou de beste adviezen! Jouw droomvloer gevonden, dan kun je de vloer meestal gelijk mee naar huis nemen. Bij Luxury Floors zijn bijna alle vloeren uit voorraad leverbaar! Is jouw vloer niet direct uit voorraad leverbaar, dan wordt jouw vloer alsnog binnen 48 uur geleverd! 

Visualiseer online verschillende vloeren in jouw huis

Ben je nog op zoek naar de meest geschikte vloer voor in jouw huis? Visualiseer en bekijk verschillende vloeren in jouw eigen huis met ontwerpjevloer.nl by Luxury Floors! Zo kun jij testen, inspiratie opdoen en zien welke vloer het best past bij jouw smaak en interieur. 

Vloerenwebshop en gratis vloerstalen

Shop jij je vloer het liefst online? Bekijk ons complete vloerenaanbod online. In onze webshop kun je een vrijblijvende offerte aanvragen, gratis stalen bestellen en jouw gewenste vloer online kopen! Bij ons vind je altijd de geschikte vloer voor de laagste prijs en met een levertijd van maximaal 48 uren!