• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Wit laminaat

Wit laminaat is erg mooi is huis. Wit is een rustgevende kleur die u gemakkelijk kunt combineren. Bij Luxury hebben wij een groot aanbod aan verschillende soorten witte laminaat vloeren, wij hebben zowel wit tegellaminaat als wit laminaat met houtstructuur. Bovendien heeft u bij ons altijd een laagste prijs garantie van heel Nederland! Doordat al onze prijzen vermeld worden inclusief btw, wordt u nooit verrast door scherpe prijzen die later tegen blijken te vallen.

Ruimte en rust met wit laminaat

De kleur wit wordt veelal gebruikt om een rustige uitstraling te creëren. Deze kleur is dan ook erg geschikt voor bijvoorbeeld de slaap- of de werkkamer, waar iemand toch vaak komt om uit te rusten of gedachten te verzetten. Een witte laminaatvloer geeft een frisse en ruimtelijke uitstraling: van een industriële look bij een naadvrije vloer, tot een warme uitstraling met een wit gebeitste vloer. Wittinten zijn het hele jaar door prachtig. Maar zeker in de wintermaanden, tijdens de donkere dagen, zorgt het voor frisheid en vriendelijkheid in uw interieur.

Kies de juiste witte vloer voor uw woning

U kunt er alle kanten mee op! Intens wit, romig wit, spierwit, melkwit, zongebleekt wit, het is allemaal mogelijk en ook allemaal met elkaar te combineren. Door te spelen met lichtinval, zachte tinten en crème achtige kleuren kunt u uw huis omtoveren tot een prachtig landelijk decor met een romantische sfeer of juist tijdloze eenvoud. Nu alleen nog de juiste witte vloer kiezen.

Bij Luxury Floors geven wij u de laagste prijsgarantie van Nederland, dit maakt ons hét adres voor goedkoop wit laminaat. Al onze laminaat vloeren voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen en zijn vrijwel niet te onderscheiden van echt hout. Bovendien heeft al ons witte laminaat de gewoonlijke voordelen van laminaat. De vloer is slijtvaster, heeft weinig onderhoud nodig, is hygiënisch, goedkoop en praktisch. Bovendien kan laminaat kan worden gelegd in combinatie met vloerverwarming.

Goedkoop wit laminaat kopen bij Luxury Floors

Bent u geïnteresseerd in het kopen van laminaat maar twijfelt u nog over de kleur keuze? Bekijk ons complete laminaat assortiment om al onze vloeren te ontdekken. Wanneer u een vloer heeft gevonden heeft u deze binnen 24 uur na bestellen al in huis! Bovendien zijn er nog veel meer voordelen wanneer je wit laminaat van Luxury Floors koopt:

  • Keihard de laagste prijsgarantie van Nederland! (Alle prijzen incl. BTW!)
  • Europese topmerken
  • Winkel/showroom van 2000 m²
  • Gratis ondervloer t.w.v. €2,95 per m²
  • Meer dan 500 vloeren direct leverbaar
  • Volledige fabrieksgarantie tot wel 30 jaar