• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Hongaarse punt houten vloeren

Bent u op zoek naar een prachtige tijdloze parketvloer die net wat anders is dan de standaard? Kijk dan eens naar ons Hongaarse punt parket. Deze parketvloeren van Luxury Floors geven een prachtige uitstraling aan uw woning en zijn bij ons erg scherp geprijsd. Bekijk ons assortiment hieronder!

Hongaarse punt vloer

Parketvloeren zijn vloeren die in vele patronen gelegd kunnen worden. Hongaarse punt is een legmotief die we de afgelopen jaren steeds meer zien terugkomen. Dit motief zorgt voor een rustige, maar luxe uitstraling. Veel mensen verwarren de Hongaarse punt met het visgraat legmotief, alleen zit hier wel degelijk verschil in. Bij een Hongaarse punt liggen de uiteindes van de planken tegen elkaar aan in een hoek van 45 tot 60 graden. Door dit legmotief ontstaat er een symmetrisch patroon, waarmee de vloer rustig en strak oogt.

Parket met het Hongaarse punt motief

Hongaarse punt parket vindt u bij Luxury Floors in twee verschillende soorten: lamelparket en fineerparket. Maar wat zijn dit precies voor vloeren? Kort gezegd zijn lamelparket en fineerparket opgebouwd uit meerdere lagen. De bovenkant is gemaakt van hardhout, waardoor de parketvloeren hetzelfde ogen als een echt massief houten vloer. Doordat de rest van lagen is opgebouwd van goedkoper materiaal, betaalt u voor lamel- en fineerparket een stuk minder dan een echt massief houten vloer. Ondanks dat onze vloeren erg voordelig zijn qua prijs, is de kwaliteit ervan ontzettend hoog.

Een aantal voordelen van een parketvloer:

  • Parket isoleert beter dan andere vloeren
  • Parket is bij beschadigingen eenvoudig te herstellen.
  • Tijdens het productieproces wordt er minder hout gebruikt dan bij massief hout, waardoor het milieuvriendelijker is.
  • Lamelparket en fineerparket kunnen goed tegen temperatuurverschillen en gaan dus goed samen met vloerverwarming.

Laat u inspireren bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors helpen we u graag verder met het vinden van uw droomvloer. Vraag vandaag nog een offerte aan voor Hongaarse punt parket en profiteer van de laagste prijsgarantie. Wilt u uw favoriete vloer eerst graag in het echt komen bekijken? Dat is zeker mogelijk! We verwelkomen u graag in onze showroom van 2000m2.