• Keihard de goedkoopste van NL/BE
 • Professionele legservice
 • Showroom met ruim 1200 vloeren
 • Binnen 48 uur in huis

Classen laminaat vloeren

Bij Luxury Floors betaalt u gegarandeerd het minst voor Classen laminaat. Nergens in Nederland vindt u de laminaatvloeren van dit topmerk goedkoper. Classen is een Duitse producent en leverancier van prachtige vloeren voor elk interieur. Bij Luxury Floors vindt u een groot aanbod Classen laminaatvloeren. Bekijk alle vloeren direct hieronder.

Een groot aanbod hoogwaardig Classen laminaat

Classen ontwikkelt hoogwaardige vloeren en is één van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van laminaatvloeren. De bescherming van het klimaat, het milieu en het behouden van natuurlijke hulpbronnen zijn zeer belangrijke waarden in het ontwikkelingsproces van Classen en hun werknemers. Deze werkwijze en het daaruit voortkomende product met hoge kwaliteit is de basis van hun succes op de markt.

Bij Classen kunt u terecht voor verschillende soorten ontwerpen. Van Extravagant, een collectie met buitengewone ontwerpen, tot de Wiparquet, een collectie gebaseerd op de natuur zelf. Welke u ook kiest, met de laminaatvloeren van Classen bent u gegarandeerd van sfeer, moderniteit, een landelijke stijl of een stijlvolle industriële look. Met Classen laminaat is uw huis altijd comfortabel en naar uw eigen voorkeur ingericht.

De vloeren zijn in een aantal merken onderverdeeld:

 • Spectrum
 • Visiogrande
 • Eco.laminat

De voordelen van Classen laminaat

Classen laminaat heeft veel voordelen. Ten eerste zijn ze zoals hierboven ook al kort werd benoemd, milieubewust. Ze zijn erg bezig met het behoud van de natuur.

Daarnaast zijn de vloeren erg hygiënisch. Ze voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en worden als volledig hypoallergeen beschouwd.

De vloeren voldoen verder aan de E1-veiligheidsnorm. Dit houdt in dat de vloeren de minimale hoeveelheid chemische en synthetische stoffen bevatten. Deze stoffen kunnen schadelijk zijn voor mensen, dier en natuur.

Maar het merk heeft nog veel meer grote voordelen. We hebben ze hieronder voor u opgesomd.

 • Watervast
 • Minimaal onderhoud
 • Kan goed tegen UV straling
 • Lange levensduur (15-20 jaar)
 • Resistent tegen externe invloeden
 • Stabiele en duurzame coating. (Ze zeggen dat zelfs een niet uitgedoofde sigaret het niet zal beschadigen)

Het Classen laminaat heeft dus vele voordelen. Er zijn genoeg redenen om voor Classen laminaat te kiezen!

Wat zijn de prijzen van Classen laminaat ?

Classen laminaat heeft een erg goede prijskwaliteitverhouding. De prijzen verschillen natuurlijk per vloer, maar de prijs ligt erg laag. De prijzen van een Classen laminaatvloer liggen bij Luxury Floors tussen de 9,99 en 24,95 per vierkante meter. Dankzij deze prijzen zit er voor elk budget wat bij. Daarnaast zijn er bij Luxury Floors vaak aanbiedingen. Hierdoor kunt u de vloer nog goedkoper aanschaffen!

Koop Classen laminaat bij Luxury Floors!

Heeft u een mooie Classen laminaatvloer gevonden? Bestel deze dan bij Luxury Floors. U profiteert bij ons van de laagste prijsgarantie. En vind u de vloer ergens anders goedkoper? Dan krijgt u uw vloer helemaal gratis. Daarnaast wordt de vloer binnen 24 uur bij u thuis geleverd. Wilt u de vloer liever eerst in het echt zien? Luxury Floors heeft ook een grote showroom van 2000 m2 waar u van harte welkom bent.