61 artikelen  

Verwijder alle


De vele voordelen van de Belakos pvc-vloeren

De zoektocht naar een pvc geschikte vloer kan soms erg lastig zijn en het is vanzelfsprekend dat u zo lang mogelijk wilt genieten van uw vloer in welke ruimte dan ook. Gelukkig weet Belakos perfect in te spelen op de brede behoefte van iedere klant door verschillende type vloeren te produceren met vele nuttige voordelen.

De stijlvolle Belakos pvc-vloeren zijn naast dat ze water, kras en slijtvast zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken. Wie wil dat nou niet? U houdt op deze manier veel tijd over om andere leuke dingen te doen! Maar er is meer, de pvc-vloeren zijn ook nog eens woningcomfort verhogend met dank aan de geluidsabsorberende kenmerken. U hoeft zich geen zorgen te maken van klikken de hakken op uw vloer, maar u ervaart gewoon een prettig zacht geluid in welke ruimte dan ook. Verder beschikken de Belakos vloeren over de volgende kwaliteiten:

 • Waterbestendig: plaats de vloer in iedere (vochtgevoelige) ruimte
 • Onderhoudsarm: eenvoudig schoon te houden
 • Kras –en slijtvast: dankzij de extra dikke toplaag is de vloer bestand tegen krassen en stoten
 • Zeer duurzaam: door het gebruik van sterk gerecycled materiaal geniet u nog langer van uw vloer
 • Stijlvolle houtdessins: pvc-vloeren die passen bij ieder type interieurstijl
 • Voldoen aan strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie: alle producten hebben het A+ label en E1-norm voor VOC-uitstoot

Waarom kiezen voor de pvc-vloeren van Belakos?

Belakos is al ruim 60 jaar een groot begrip in de vloerenindustrie. Dit heeft het familiebedrijf weten te bereiken door jarenlang de mooiste (pvc) vloeren van topkwaliteit te ontwikkelen die geschikt zijn voor iedere ruimte. Met persoonlijke aandacht, kennis en plezier streeft Belakos ernaar om altijd de beste en stijlvolste vloeren te produceren voor iedereen. Van particulier, woning -en projectinrichters tot aan bioscopen, hotelketens en restaurants is er te allen tijde een passende vloer beschikbaar.

Belakos vindt het van belang dat er voor de klant altijd een (Rigid) pvc-vloer is die past bij hun thuis. Dit doen ze dus door altijd goed in te spelen op de laatste vloerentrends en is altijd innovatief op zoek te gaan naar nieuwe kleuren en ontwerpen die voldoen aan alle wensen en behoeftes.

Belakos pvc-vloeren: ijzersterk en past perfect bij ieder interieurstijl

De PVC-vloeren van Belakos hebben een toplaag van polyurethaan. Wat houdt dat in? Polyurethaan is een kunststof met eigenschappen die ervoor zorgen dat de vloeren naast dat ze water-, slijt en krasbestendig zijn ook vuilafstotend zijn. Daarnaast bevatten de Belakos pvc vloeren unieke superscherp aangebrachte hout dessins, met echte look en feel alsof het écht hout is en daarmee zorgen voor een fantastische uitstraling in iedere woning! Belakos heet een aantal verschillende vloeren, en hebben hiermee altijd wel de juiste vloer voor u in huis. Ontdek het gehele aanbod bij Luxury Floors:

 • Pallazo
 • Pallazo Visgraat XL
 • Belakos Pallazo Rigid Click
 • Visgraat Xl Rigid Click
 • Altico
 • Touchstone
 • RusticoRustico Visgraat

Koop uw favoriete Belakos pvc-vloer vandaag bij Luxury Floors!

Breng luxe en sfeer uw huis in met de natuurlijk ogende pvc-vloeren van het topmerk Belakos! Luxury Floors is niet alleen uw partner als het gaat om de beste pvc-vloeren. Ook hebben wij een gigantisch aanbod bijpassende plinten, houten vloeren en accessoires. Heeft u een vraag of wilt u iets kwijt? Neem dan gerust contact met ons op!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen