• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Naturel eiken laminaat

Eiken laminaat vloer kopen? Er zijn redenen genoeg, de kleur van eiken laminaat is altijd geschikt voor in een huis. Bovendien krijgt u bij Luxury Floors de laagste prijsgarantie op laminaat van heel Nederland!

Een rustieke uitstraling met eiken laminaat

Eiken laminaat is en blijft een van de meest populaire laminaat kleuren. Laminaatvloeren met houtmotief, vooral eiken motief, geven iedere ruimte een natuurlijke sfeer. Een eiken laminaatvloer heeft een zichtbaar, en soms voelbaar, houtpatroon wat de kamer een warme uitstraling geeft. Naast dat het vaak mooi combineert met andere kleuren geeft het ook een rustige en serene uitstraling in een kamer. Zowel op de muur als op de vloer komt eiken goed tot zijn recht. Omdat het een neutrale kleur is kunt u met de rest van uw meubels alle kanten op. Combineert u het bijvoorbeeld eens met witte muren en lichte of houten meubels.

Goedkoop eiken laminaat van topkwaliteit

Het voordeel van een eiken laminaatvloer is dat u de look van een natuurproduct in huis haalt, terwijl u van alle voordelen van laminaat kan genieten. Een eiken laminaatvloer is veel goedkoper dan een echt eiken vloeren.

  • Dankzij de toplaag is eiken laminaat Slijtvaster dan een houten vloer
  • Dankzij het simpele klik laminaat systeem is het makkelijker te leggen
  • Laminaat heeft minder onderhoud nodig
  • De vloer is erg hygiënisch en makkelijk schoon te houden
  • Een eiken laminaatvloer is goedkoper dan een eikenhouten vloer
  • Laminaat is geschikt voor vloerverwarming

Gekleurde laminaatvloer voor ieder interieur

Bij Luxury Floors koopt u laminaat in allerlei verschillende kleuren. Op deze manier kunt u uw vloer perfect afstemmen op de gewenste sfeer, of het huidige interieur van uw woning. Benieuwd naar de andere kleuren naast eiken laminaat? U vindt onderstaande kleuren in onze collectie:

Koop uw eikenlaminaat bij Luxury Floors

Bestel de mooiste eiken laminaatvloeren online bij Luxury Floors, wanneer u een vloer besteld heeft u deze binnen 24 uur is huis! Wilt u toch liever het laminaat van tevoren zien en voelen? Kom dan langs onze showroom van 2000m² waar alle vloeren voor u staan uitgestald. Vanuit onze voorraad kunt u de vloeren direct meenemen. Wij kunnen u ook helpen met het leggen van het laminaat, dankzij onze professionele vloerenleggers is de nieuwe vloer snel gerealiseerd.