• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

9001 Crémewit

Bekijk het assortiment crèmewitte (RAL 9001) MDF muurplinten in de webshop van Luxury Floors. Deze opstaande plinten zijn perfect voor een prachtige afwerking van jouw vloer en zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes en afmetingen. Ga jij voor een plint die 70, 90 of 120 mm hoog is? Bij Luxury Floors vind je ze allemaal! Of je nu een luxueuze uitstraling wilt met een hoge plint of een moderne, rechte folieplint nodig hebt, de crèmewitte muurplinten van Luxury Floors maken jouw vloer helemaal af!

Witte MDF afwerkplinten voor een nette uitstraling

De crèmekleurige, opstaande plinten gemaakt van MDF zijn een elegante toevoeging aan jouw interieur. Daarnaast hebben afwerkplinten ook praktische voordelen. De MDF muurplinten zorgen ervoor dat jij jouw kabels en leidingen netjes weg kan werken, waardoor het huis georganiseerd en opgeruimd blijft. Ook bieden opstaande plinten extra bescherming aan jouw muren tegen krassen en stoten. Zowel de muren als de vloer blijven langer mooi en onbeschadigd. Door jouw vloer af te stijlen met een crèmewitte RAL 9001 muurplint ziet jouw interieur er gelikt uit!

MDF plinten: Sterk en duurzaam

De crèmekleurige, houten muurplinten van Luxury Floors zijn gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal. Dit materiaal is ontzettend duurzaam en zorgt voor een sterke afwerking. De MDF muurplinten van Luxury Floors staan bekend om hun betrouwbare kwaliteit, stabiliteit en bestendigheid tegen krimpen, uitzetten en barsten. Jij profiteert daardoor van prachtig uitziende, crèmewitte plinten die jouw vloer en muur langdurig beschermen en zorgen voor de perfecte vloerafwerking.

Luxury Floors: Vloeren + vloeraccessoires

Bij Luxury Floors kun je niet alleen terecht voor de mooiste laminaat-, PVC- en houten vloeren, maar ook voor alle bijpassende vloeraccessoires. Bij ons vind je de complete vloer, inclusief perfecte afwerking. Of je nu op zoek bent naar crèmewitte afwerkplinten voor een modern uiterlijk of naar een witte, of een hoge MDF plint voor een imposant effect, bij ons vind je alles om jouw vloer compleet te maken. Bekijk en bestel de vloeraccessoires (zoals crèmewitte plinten) eenvoudig in onze webshop en geef jouw interieur de afwerking die het verdient.

Bestel RAL 9001 MDF muurplinten eenvoudig in de webshop

Je kunt jouw gewenste crèmewitte RAL 9001 MDF muurplinten gemakkelijk en snel online bekijken en bestellen in deze webshop. Vind je het lastig om jouw perfecte plint te kiezen uit het brede assortiment witte muurplinten? Ons team van experts staat voor je klaar in de Luxury Floors showroom in Kampen om je te adviseren en te ondersteunen bij het maken van de juiste keuze. Bij Luxury Floors kun je terecht voor jouw complete vloer inclusief witte MDF afwerkplinten. Kom gezellig langs. De koffie staat klaar!