Altijd de laagste prijsgarantie!

Wat denkt u van een gratis ondervloer?

Ondanks dat de ondervloeren niet te zien zijn en onder de vloer komen te liggen hebben ze wel degelijk nut. Toch horen we vaak dat mensen hier niet teveel voor willen betalen? Bent u op zoek naar een goedkope en goede ondervloer voor laminaat? Bestel dan snel een laminaatvloer bij Luxury Floors en u krijgt de ondervloer geheel gratis.

13 artikelen  
















De voordelen van een ondervloer onder uw laminaat

De werking en het nut van ondervloeren worden vaak onderschat, het kan namelijk zowel de leefomgeving van u en uw omgeving verbeteren.

  • Isolerende werking
  • Vochtwerende werking
  • Geluiddempende werking (voor u en de buren)
  • Stabiliteit voor de laminaatvloeren
  • Een strakke en egale basis voor de vloer

Door de isolerende werking en vochtwerende eigenschappen van een ondervloer wordt uw eigen leefruimte verbeterd. Uw kachel hoeft minder hard te branden en de kou en vocht vanuit harde betonnen vloer wordt teniet gedaan door het leggen van een ondervloer tussen het beton en uw laminaat. Daarnaast isoleert het geluid, waar zowel u als uw buren plezier van heeft. De ondervloer heeft vele voordelen en zorgt er tevens voor dat de topvloer langer mee gaat. Geniet van uw vloer en geniet langer van uw vloer met een ondervloer.

Zelf uw ondervloer leggen

Dat een ondervloer niet mag ontbreken, zal inmiddels duidelijk zijn. De enige vraag die dan rest: wie gaat het leggen? Gaat u uw eigen leggen of wilt u het laten leggen? Om u in ieder geval zo lang mogelijk te laten genieten van uw vloer, krijgt u van ons altijd tips mee voor het leggen van de ondervloer.

Profiteer van de actie en ontvang gratis uw ondervloer

Bestel nu een vloer en u ontvangt gratis een ondervloer t.w.v. €2,95 p/meter (Bij een aantal vloeren ook inclusief plakplinten). U betaalt dus eigenlijk alleen uw laminaat en de ondervloer krijgt u van ons. Dat is nog eens een goedkope ondervloer toch? Tel daar de laagste prijsgarantie voor laminaatvloeren van Nederland bij op en u weet dat u nergens goedkoper een vloer kunt aanschaffen. Bestel snel en profiteer van deze actie.

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen