Altijd de laagste prijsgarantie!

Wat denkt u van een gratis ondervloer?

Ondanks dat de ondervloeren niet te zien zijn en onder de vloer komen te liggen hebben ze wel degelijk nut. Toch horen we vaak dat mensen hier niet teveel voor willen betalen? Bent u op zoek naar een goedkope en goede ondervloer voor laminaat? Bestel dan snel een laminaatvloer bij Luxury Floors en u krijgt de ondervloer geheel gratis.

12 artikelen  Bekijk onze laminaat en pvc vloeren.

De voordelen van een ondervloer onder uw laminaat

De werking en het nut van ondervloeren worden vaak onderschat, het kan namelijk zowel de leefomgeving van u en uw omgeving verbeteren.

  • Isolerende werking
  • Vochtwerende werking
  • Geluiddempende werking (voor u en de buren)
  • Stabiliteit voor de laminaatvloeren
  • Een strakke en egale basis voor de vloer

Door de isolerende werking en vochtwerende eigenschappen van een ondervloer wordt uw eigen leefruimte verbeterd. Uw kachel hoeft minder hard te branden en de kou en vocht vanuit harde betonnen vloer wordt teniet gedaan door het leggen van een ondervloer tussen het beton en uw laminaat. Daarnaast isoleert het geluid, waar zowel u als uw buren plezier van heeft. De ondervloer heeft vele voordelen en zorgt er tevens voor dat de topvloer langer mee gaat. Geniet van uw vloer en geniet langer van uw vloer met een ondervloer.

Zelf uw ondervloer leggen

Dat een ondervloer niet mag ontbreken, zal inmiddels duidelijk zijn. De enige vraag die dan rest: wie gaat het leggen? Gaat u uw eigen leggen of wilt u het laten leggen? Om u in ieder geval zo lang mogelijk te laten genieten van uw vloer, krijgt u van ons altijd tips mee voor het leggen van de ondervloer.

Profiteer van de actie en ontvang gratis uw ondervloer

Bestel nu een vloer en u ontvangt gratis een ondervloer t.w.v. €2,95 p/meter (Bij een aantal vloeren ook inclusief plakplinten). U betaalt dus eigenlijk alleen uw laminaat en de ondervloer krijgt u van ons. Dat is nog eens een goedkope ondervloer toch? Tel daar de laagste prijsgarantie voor laminaatvloeren van Nederland bij op en u weet dat u nergens goedkoper een vloer kunt aanschaffen. Bestel snel en profiteer van deze actie.

Bekijk onze laminaat en pvc vloeren.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen