Altijd de laagste prijsgarantie!

Wat denkt u van een gratis ondervloer bij Luxury Floors

Ondervloeren zijn niet te zien doordat ze tussen de houten of betonnen ondergrond en de laminaatvloer komen te liggen. Toch hebben ze wel degelijk nut! We horen vaak dat mensen niet teveel willen betalen voor een ondervloer voor onder het laminaat. Bent u op zoek naar een goede en goedkope ondervloer voor uw laminaatvloer? Bestel dan snel een laminaatvloer bij Luxury Floors en u krijgt de Floor Protector Alufoam ondervloer gratis.

16 artikelen  De voordelen van een ondervloer onder uw laminaat

De werking en het nut van ondervloeren worden vaak onderschat, het verbetert namelijk zowel de leefomgeving van u als die van uw omgeving. Floor Protector ondervloeren hebben namelijk een:

• Isolerende werking
• Vochtwerende werking
• Geluiddempende werking (voor u en de buren)
• Stabiliteit voor de laminaatvloeren
• Een strakke en egale basis voor de vloer
• Geschikt voor betonnen en houten ondergrond

Tevens hoeft u bij de Floor Protector Alufoam ondervloer geen extra vochtscherm te plaatsen. Door de minimale hoogte van 2,5 millimeter werkt deze ondervloer hoogte besparend, waardoor het inkorten van deuren vaak niet nodig is.

Gratis Floor Protector ondervloer bij aanschaf van laminaat

Door de isolerende werking en vochtwerende eigenschappen van een ondervloer wordt de kwaliteit van uw eigen leefomgeving verbeterd. Uw kachel hoeft minder hard te branden, de kou en het vocht vanuit de harde betonnen of houten ondergrond wordt teniet gedaan door onze Floor Protector Alufoam ondervloer. Deze vloer zit tussen het beton/hout en uw laminaat. Daarnaast isoleert deze ondervloer geluid, waar zowel u als uw buren plezier van hebben. De ondervloer heeft vele voordelen en zorgt er tevens voor dat de topvloer langer mee gaat. Geniet van uw laminaatvloer en geniet langer van uw vloer met een gratis Floor Protector ondervloer van Luxury Floors.

Zelf uw ondervloer leggen?

Dat een ondervloer niet mag ontbreken, zal inmiddels duidelijk zijn. De enige vraag die dan rest: wie gaat het leggen? Gaat u uw eigen leggen of wilt u het laten leggen? Om u in ieder geval zo lang mogelijk te laten genieten van uw vloer, krijgt u van ons altijd tips mee voor het leggen van de ondervloer. Ook kunt u ervoor kiezen uw laminaatvloer (+ ondervloer) te laten leggen door de stoffeerders van Luxury Floors.

Profiteer van de actie en ontvang gratis uw ondervloer

Bestel nu een vloer en u ontvangt gratis een ondervloer t.w.v. €2,95 p/meter (bij een aantal vloeren ook inclusief plakplinten). U betaalt dus eigenlijk alleen uw laminaat; de ondervloer krijgt u van ons! Dat is nog eens een goedkope ondervloer toch? Tel daar de laagste prijsgarantie voor laminaatvloeren van Nederland bij op en u weet dat u nergens goedkoper een vloer kunt aanschaffen. Bestel snel uw gewenste laminaatvloer en profiteer van deze actie.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen