Altijd de laagste prijsgarantie!

Wat denkt u van een gratis ondervloer bij Luxury Floors

Ondervloeren zijn niet te zien doordat ze tussen de houten of betonnen ondergrond en de laminaatvloer komen te liggen. Toch hebben ze wel degelijk nut! We horen vaak dat mensen niet te veel willen betalen voor een ondervloer voor onder het laminaat. Bent u op zoek naar een goede en goedkope ondervloer? Bestel dan snel een vloer bij Luxury Floors en krijg de ondervloer helemaal gratis.

17 artikelen  
De voordelen van een ondervloer

De werking en het nut van ondervloeren worden vaak onderschat, het verbetert namelijk zowel de leefomgeving van u als die van uw omgeving. Floor Protector ondervloeren hebben namelijk een:

• Isolerende werking

• Vochtwerende werking

• Geluiddempende werking (voor u en uw buren)

• Stabiliteit voor vloeren

• Een strakke en egale basis voor de vloer

• Geschikt voor betonnen en houten ondergrond

Tevens hoeft u bij de Floor Protector Alufoam ondervloer geen extra vochtscherm te plaatsen. Door de minimale hoogte van 2,5 millimeter werkt deze ondervloer hoogte besparend, waardoor het inkorten van deuren vaak niet nodig is.

Gratis Floor Protector ondervloer bij aanschaf van een nieuwe vloer

Door de isolerende werking en vochtwerende eigenschappen van een ondervloer wordt de kwaliteit van uw eigen leefomgeving verbeterd. Uw kachel hoeft minder hard te branden, de kou en het vocht vanuit de harde betonnen of houten ondergrond wordt tenietgedaan en de ondervloer zorgt voor geluidsreductie. Bovendien zorgt een ondervloer dat uw topvloer langer mee gat. Door een ondervloer te plaatsen geniet u dus van vele voordelen. Koop een vloer bij Luxury Floors en ontvang een gratis ondervloer, waardoor u nog langer van uw nieuwe vloer kunt genieten!

Ondervloeren geschikt voor appartementen

In een appartement woont u vaak dichter op uw buren dan in een ander type woning. Zeker wanneer u een bovenwoning heeft is er een kans dat uw benedenburen u kunnen horen lopen. Om deze reden worden er aan ondervloeren in appartementen bepaalde eisen gesteld. Een ondervloer hoort namelijk een geluiddempende werking te hebben, dit voorkomt gedoe met de onderburen. Een ondervloer in een appartement heeft een hoge geluidsreductie van minimaal 10 decibel nodig. De volgende ondervloeren in ons assortiment voldoen aan deze geluidsnormen:

Vochtscherm voor onder de ondervloer

Wanneer u een vloer zwevend gaat leggen is het belangrijk dat u een vochtscherm gebruikt als basis voor het leggen. Deze beschermd uw vloer tegen vocht vanuit de basisvloer. Een vochtscherm wordt als allereerst geplaatst, vervolgens wordt de ondervloer geplaatst en daarboven weer de PVC, laminaat, parket of vinyl vloer.

Ondervloer voor vloerverwarming

Bij het plaatsen van een ondervloer met vloerverwarming is het belangrijk dat de ondervloer een lage warmteweerstand heeft, zodat de warmte goed wordt doorgelaten. De volgende ondervloeren in ons assortiment zijn geschikt voor vloerverwarming:

Zelf uw ondervloer leggen?

Dat een ondervloer niet mag ontbreken, zal inmiddels duidelijk zijn. De enige vraag die dan rest: wie gaat het leggen? Gaat u de ondervloer zelf leggen of wilt u het laten leggen? Om u in ieder geval zo lang mogelijk te laten genieten van uw vloer, krijgt u van ons altijd tips mee voor het leggen van de ondervloer. Ook kunt u ervoor kiezen uw nieuwe vloer (+ ondervloer) te laten leggen door de stoffeerders van Luxury Floors.

Profiteer van de actie en ontvang gratis uw ondervloer

Bestel nu een vloer en u ontvangt gratis een ondervloer t.w.v. €2,95 p/meter (bij een aantal vloeren ook inclusief plakplinten). U betaalt dus eigenlijk alleen uw vloer; de ondervloer krijgt u van ons! Dat is nog eens een goedkope ondervloer toch? Tel daar de laagste prijsgarantie voor vloeren van Nederland bij op en u weet dat u nergens goedkoper een vloer kunt aanschaffen. Bestel snel uw gewenste vloer en profiteer van deze actie.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen