• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Tegel laminaat

Vindt u het ook zo'n luxe uitstraling hebben als er tegels in een woning liggen? Maar twijfelt u tussen laminaat of echte vloertegels? Dan is tegel laminaat een perfecte middenweg voor u. Het ziet er namelijk uit als echte tegels, terwijl u geniet van de voordelen van laminaat. Bovendien zijn tegels die van laminaat zijn gemaakt flink goedkoper dan echte vloertegels. Ook kost het minder tijd, dankzij het handige kliksysteem. Bekijk snel het gehele assortiment bij Luxury Floors en laat u inspireren door de vele mogelijkheden!

Maak kennis met vierkant laminaat

Wanneer u eens iets anders dan anderen in huis wilt hebben, dan is het vierkant laminaat dé perfecte keuze. Vandaag de dag kiezen veel mensen ervoor om het visgraat laminaat in huis te leggen vanwege het opvallend en speels patroon. Toch is deze laminaatvloer inmiddels in vrijwel iedere moderne woning terug te vinden, waardoor het visgraat laminaat voor veel mensen geen optie meer is. Zeker niet wanneer u niet dezelfde vloer als de buren wilt hebben. Als u toch onderscheidend wilt zijn dan is het vierkant laminaat, oftewel tegel laminaat, ideaal voor uw woning. Deze laminaatvloer beschikt over planken in de vorm van tegels wat ervoor zorgt dat u al snel een robuuste maar tegelijkertijd tijdloze uitstraling in huis heeft. Door de naadloze aansluiting is het vierkant laminaat bovendien niet meer te onderscheiden van een echte tegelvloer. Een win-win situatie als u het ons vraagt.

Ontdek de vele voordelen van tegel laminaat

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor het verrassende tegel laminaat. Dit is niet zo vreemd aangezien deze vloer eruitziet als een echte tegelvloer, alleen heeft u hier niet de lasten van. Deze goedkopere vloer behoudt namelijk jarenlang zijn stoere, natuurlijke uitstraling en is zelfs krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Dit laatste betekent dat u de vloer slechts regelmatig hoeft te stofzuigen en dweilen voor een oogverblindend resultaat.

Daarnaast is het handig om te weten dat tegel laminaat niet zo koud aan de voeten is als echte tegels. Deze vloer is gemaakt van samengeperste houtvezels, waardoor het aanzienlijk prettiger voelt met blote voeten. Een ander voordeel van het tegel laminaat is dat u het eenvoudig kunt leggen dankzij het makkelijke kliksysteem. Bij het leggen van deze vloer is het wel belangrijk dat u altijd een ondervloer gebruikt. Hiermee verlengt u de levensduur van het tegel laminaat en heeft u er jarenlang plezier van.

Tegel laminaat vloeren van hoge kwaliteit

Laminaatvloeren zijn al sinds de uitvinding in de jaren 70 van de vorige eeuw mateloos populair. Het zal u daardoor niet verbazen dat laminaatvloeren vandaag de dag in verschillende varianten, kleuren en patronen verkrijgbaar zijn. Zo heeft u inmiddels de keuze uit visgraat, Hongaarse Punt en tegellook laminaatvloeren. Tegel laminaat is nog maar een aantal jaren op de markt en is de nieuwste trend op het gebied van laminaat. Het materiaal van deze vloer is hetzelfde als de traditionele laminaatvloeren alleen benadrukt het tegel laminaat de authentieke uitstraling van echte tegels. Hiermee is de vloer een praktischer en goedkoper alternatief voor iedereen die graag een natuurstenen vloer wil, maar niet over voldoende budget beschikt. Door de toevoeging van een realistisch reliëf is deze vloer zelfs niet meer te onderscheiden van echt steen. Wie wil dat nou niet?

Voor ieder budget prachtig tegel laminaat

Bij Luxury Floors geloven wij erin dat iedereen recht heeft op een uitblinker in huis. Daarom vindt u in ons assortiment diverse soorten tegel laminaat in verschillende prijscategorieën. Hierdoor verkopen wij het tegel laminaat al vanaf €15,95 per m2. Het maakt dus niet uit wat uw budget is, want bij ons is er voor iedereen wel een mooie tegel laminaat vloer te vinden. Bovendien bieden wij de laagste prijsgarantie aan. Dit betekent dat als u dezelfde vloer ergens anders goedkoper vindt dat u de vloer met toebehoren helemaal gratis krijgt.

Welke ondervloer is geschikt voor tegel laminaat?

Wanneer u heeft besloten om een tegel laminaat in uw woning te leggen, dan mag een goede ondervloer niet ontbreken. Zonder deze ondervloer kan het tegel laminaat immers niet optimaal gelegd worden. Om uw nieuwe vloer zo strak mogelijk te leggen, is het allereerst noodzakelijk om de ondergrond te egaliseren. Dit kunt u doen door de ondergrond te voorzien van egaline of een egaliserende ondervloer te gebruiken. Hiermee verdwijnen alle oneffenheden wat noodzakelijk is om eventuele schade aan de vloer te voorkomen. Nadat de vloer is geëgaliseerd, kunt u de ondervloer leggen zoals u gewend bent.

Toch is niet iedere ondervloer geschikt om te gebruiken voor laminaatvloeren. Besteed hier dus extra aandacht aan bij het uitzoeken van uw nieuwe vloer. Ook is het slim om na te denken over welke eigenschappen de ondervloer moet hebben. Woont u in appartementencomplex? Dan is een geluiddempende ondervloer noodzakelijk. Niets is immers vervelender dan dat uw buren last hebben van de loopgeluiden in uw huis. Wilt u uw vloer graag gaan combineren met vloerverwarming? Kies dan juist voor een isolerende ondervloer. Op die manier weet u zeker dat de warmte gemakkelijk door de vloer trekt.

Tegel laminaat leggen is gemakkelijk zelf te leggen

Het leggen van laminaat is relatief eenvoudig en kunt u gemakkelijk zelf doen. Let er voordat u begint wel op dat het laminaat altijd eerst 48 uur moeten acclimatiseren. Hierna kunt u beginnen met het leggen van de ondervloer. Dit kan alleen als de ondergrond, vlak, hard en droog is. Na het leggen van de ondervloer kunt u eindelijk beginnen met het leggen van uw tegel laminaat. Doordat deze vloer het formaat van tegels heeft, is het in een handomdraai te leggen met behulp van het handig kliksysteem. Ideaal voor de hobbyklussers!

Haal vandaag nog uw tegel laminaat bij Luxury Floors

Bent u helemaal overtuigd van het tegel laminaat? Kom dan naar Luxury Floors in Kampen en kijk uw ogen uit met het grootste assortiment van Nederland. In ons aanbod vindt u niet alleen de mooiste PVC vloeren, maar ook ondervloeren en plinten. Op die manier kunt u gemakkelijk alle benodigdheden voor uw nieuwe vloer op één plek kopen. Daarnaast zijn al onze vloeren in de showroom uitgestald, zodat u in een oogopslag kunt zien of een bepaalde vloer geschikt is voor uw woning. Twijfelt u over een vloer? Neem en kleurstaal mee om tot een definitieve keuze te komen. Hiermee wordt het kopen van tegel laminaat wel heel gemakkelijk.