• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Douwes Dekker laminaat vloeren

Bent u op zoek naar een vloer die niet alleen ontzettend sterk is, maar ook nog eens bij verschillende interieurstijlen past? Dan zit u met het Douwes Dekker laminaat zeker weten goed. De vloeren van dit merk komen namelijk in tientallen verschillende kleuren. Dit maakt het mogelijk om iedereen van een bijzondere vloer te voorzien. Gaat u voor een moderne antraciet vloer of toch liever voor een rustgevende witte vloer? De mogelijkheden zijn eindeloos met het Douwes Dekker laminaat! Bekijk snel het gehele assortiment bij Luxury Floors en laat u inspireren.

Laminaat voor iedereen

Vanzelfsprekend heeft niet iedereen dezelfde smaak en voorkeuren. Om aan al deze wensen te kunnen voldoen, heeft Luxury Floors het grootste assortiment aan Douwes Dekker laminaat. Zo vindt u bij ons niet alleen diverse stijlvolle kleuren, maar ook de meest spraakmakende patronen. Hierbij kunt u denken aan een visgraatpatroon of tegel laminaat. Dit laatste is sinds een paar jaren sterk in opkomst. Een tegelvloer is namelijk erg zwaar om te tillen en leggen, waardoor Douwes Dekker met een oplossing is gekomen. Dit tegel laminaat bestaat uit planken in het formaat van een grote tegel. Deze tegels zijn gemakkelijk aan elkaar te leggen met behulp van het handig kliksysteem. U geniet dus van de klassieke uitstraling van een tegelvloer met alle voordelen van laminaat. Ideaal als eens iets anders dan anderen in huis wilt hebben!

Voordelen van Douwes Dekker laminaat

Wanneer u een nieuwe vloer overweegt, dan heeft u vast gemerkt dat tegenwoordig iedere vloer andere voordelen en kenmerken heeft. Het is dan ook niet zo gek dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Maar wist u dat elk merk ernaar streeft om uniek te zijn? Om dit voor elkaar te realiseren beschikt het Douwes Dekker laminaat over andere voordelen dan een standaard laminaatvloer. Zo is deze vloer ontzettend duurzaam in gebruik. Elke laminaatvloer van dit merk is immers voorzien van een kunststof bovenlaag. Hiermee is de vloer volledig bestand tegen krassen en kan het tegen een stootje. Zelfs vlekken maken geen kans op het laminaat. Daarnaast is het Douwes Dekker laminaat geheel onderhoudsvriendelijk. Dankzij het egale oppervlak komt stof en vuil niet in de naden van de vloer terecht. Dit maakt het mogelijk om dit vuil gemakkelijk te verwijderen met behulp van een stofzuiger. Om de vloer weer te laten blinken, kunt u een dweil gebruiken. Het laminaat is niet waterbestendig dus het is te adviseren om niet te nat te dweilen. Met het Douwes Dekker laminaat heeft u met weinig inspanning een mooie en schone vloer.

Geschikt voor vloerverwarming

Wist u dat u laminaat perfect kunt gebruiken in combinatie met een vloerverwarming? Al het Douwes Dekker laminaat heeft een dikte van zeven millimeter, waardoor het gemakkelijk de warmte zal geleiden. Zodra de verwarmingsbuizen warm zijn dan zal de hete lucht door het hout trekken. Dit trekt vervolgens in de gehele ruimte voor een optimale verwarming. Niet alleen uw woning voelt hierdoor aangenamer aan, maar ook direct de vloer. In de winter zorgt dit ervoor dat u nooit meer last krijgt van koude voeten. Ideaal als u een echte koukleum bent. Toch is het belangrijk om te weten dat niet al het laminaat geschikt is voor gebruik met een vloerverwarming. Het laminaat moet zo dun mogelijk zijn voor een optimale geleiding. Een dikke vloer kan namelijk geen warmte doorlaten. Bovendien heeft u een speciale ondervloer nodig wanneer u het Douwes Dekker laminaat wilt leggen op een vloerverwarming. Het deskundig personeel van Luxury Floors kan u hier meer over vertellen. Kom naar onze winkel in Kampen of neem contact met ons op.


Douwes Dekker laminaat kopen bij Luxury Floors

Het moderne Douwes Dekker laminaat kopen doet u natuurlijk bij Luxury Floors. Behalve ons groot assortiment, krijgt u van ons tijdelijk een ondervloer helemaal gratis. Dit maakt het mogelijk om zo snel mogelijk uw nieuwe vloer in huis te leggen. Bovendien bespaart u aanzienlijk in de portemonnee aangezien een ondervloer prijzig kan zijn. Daarnaast kunt u bij ons gebruik maken van een bezorg- en legservice. Dit betekent dat wij niet alleen uw nieuwe vloer bij u komen bezorgen, maar ook nog eens voor u kunnen leggen. Zo kunt u binnenkort zorgeloos genieten van uw Douwes Dekker laminaat. Met zoveel voordelen is het kopen van een nieuwe vloer bij Luxury Floors altijd kinderspel!