• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Donker Eiken laminaat

Bent u op zoek naar een donkergekleurde vloer met een warme, natuurlijke uitstraling? Een vloer die niet te duur mag zijn, maar wel van een hoge kwaliteit? Dan is donker eiken laminaat van Luxury Floors wat voor u. Dit type vloer staat prachtig in veel verschillende interieurstijlen. In ons assortiment vindt u het in veel verschillende soorten en maten. Bestel gauw uw favoriet en profiteer van onze laagste prijsgarantie.

Hierom kiest u voor donker eiken laminaat 

Kiest u voor donker eiken laminaat, dan profiteert u van het beste van drie werelden: van laminaat, van eiken vloeren en van donkere vloeren.

Laminaat: de beste prijs/kwaliteitverhouding 

Met een laminaatvloer profiteert u onbetwist van de allerbeste prijs/kwaliteitverhouding. De afgelopen jaren heeft dit type vloer qua kwaliteit een flinke sprong gemaakt. Nog meer dan vroeger lijkt laminaat bijvoorbeeld op echte houten vloeren. Het verschil is bijna niet meer te zien. Ook is het productieproces duurzamer dan ooit en gaan de vloeren langer mee. Tegelijkertijd blijft laminaat het goedkopere broertje van de PVC en houten vloer. De prijs/kwaliteitverhouding is dus alleen maar beter geworden.

Geniet van de uitstraling van een eiken vloer 

Een eiken laminaatvloer is natuurlijk niet van echt eikenhout gemaakt, maar daar lijkt het wel op. En dat is waar het om gaat, want met eiken laminaat creëert u precies die warme en rustieke sfeer die zo gewild is. Wilt u uw woning op een authentieke en knusse manier inrichten, dan is dit dus een perfecte keuze voor uw vloer. En het mooie is dat het in vrijwel ieder interieur goed past.

Een luxe en warme look dankzij een donkere vloer 

Een donkere vloer creëert tenslotte een unieke sfeer in uw woning. Zo ziet een woonkamer met een vloer in deze kleur er meteen een stuk luxer en exclusiever uit. Daar heeft u dus geen hoog budget voor nodig! Donkere vloeren zorgen daarnaast ook voor een stukje warmte en knusheid. En als u ze combineert met lichte muren, doen ze de ruimte ook nog eens groter lijken, zeker als u een vloer kiest met brede planken.

Donker eiken laminaat kopen bij Luxury Floors 

Bij Luxury Floors vindt u donker eiken laminaat in verschillende soorten en maten. Zo heeft u bijvoorbeeld de keus uit zwarte, donkerbruine of donkergrijze vloeren. En ook qua structuren en patronen is er van alles mogelijk: denk bijvoorbeeld aan visgraat of Hongaarse punt. Daarnaast vindt u bij ons alleen kwalitatieve merken, zoals Quick-Step, Hoomline, Meister, Douwes Dekker en meer.

Bestel vandaag nog uw favoriete donkere eiken laminaatvloer en u heeft hem morgen in huis. Hierbij profiteert u van onze messcherpe prijzen. Komt u uw gewenste vloer ergens anders goedkoper tegen? Dan krijgt u hem bij ons helemaal gratis! Lees de actievoorwaarden.