• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Accessoires voor laminaat, PVC en parket

Wanneer jij jouw nieuwe laminaat, PVC of houten vloer hebt gelegd, wil je natuurlijk dat de vloer zo lang mogelijk mooi blijft. Wanneer je de vloer goed onderhoudt, heb je er lang plezier van. Het regelmatig schoonmaken van jouw laminaat, PVC of hout is dan ook een vereiste, maar gebruik ook vloerbeschermers, zodat jouw vloer niet beschadigt door meubels! Ook voor het leggen of repareren van de laminaat, plak- of klik-PVC vloer en houten vloeren vind je hier de geschikte vloeraccessoires. Kom je er niet uit, dan helpen wij je graag!

Reinigen van laminaat, PVC en houten vloeren

Een schone vloer is niet alleen fijn om naar te kijken, maar verhoogt ook de levensduur van de laminaat, PVC of houten vloer. Vloerreinigers helpen jou om de vloer grondig schoon te maken, zonder dat deze beschadigt. Kies wel de juiste vloerreiniger voor jouw specifieke vloertype. De vloerreinigers van James zijn uitermate geschikt voor het reinigen van houten vloeren, laminaat en PVC vloeren. Met de reinigingsproducten van James weet je zeker dat jouw vloer blinkend schoon wordt. Daarnaast zijn de James reinigingsproducten prettig geprijsd en worden ze door andere gebruikers als uitstekend beoordeeld.

Meubelvilt voor bescherming van de vloer

Hoe zachter de toplaag van de vloer, hoe sneller er krassen en andere beschadigingen in de vloer komen. Om deze krassen en beschadigingen te voorkomen, adviseren wij je gebruik te maken van meubelvilt. Deze viltjes plak je onder meubels zoals stoelpoten en tafelpoten, waardoor het schuiven ervan geen beschadigingen aanbrengt op jouw laminaat, PVC of houten vloer.

Accessoires en gereedschappen van klik- en plakvloeren

Bij het leggen van kliklaminaat en klik-PVC vloeren heb je andere gereedschappen nodig dan bij plak-PVC vloeren. Bij Luxury Floors hebben we zowel voor het leggen van klik- als voor plak-vloeren alle benodigdheden in huis. Het leggen van jouw laminaat, PVC of houten vloer wordt met deze gereedschappen een stuk eenvoudiger! Bij het leggen van klikvloeren kun je gebruikmaken van een aanslagijzer, trekijzer en een terugslagvrije hamer. Voor het leggen van plak-PVC vloeren heb je andere gereedschappen nodig, denk hierbij aan een lijmkam, lijmroller en een aandrukroller. Het is belangrijk om de juiste gereedschappen in huis te halen, zodat je de vloer mooi strak kunt leggen. Bestel jouw benodigde gereedschappen voor het leggen van jouw klik-laminaat, klik-PVC of plak-PVC eenvoudig online in onze webshop!

Reparatie van laminaat, PVC of houten vloer

Een beschadiging van de vloer is ontzettend vervelend, maar gelukkig kun je bij Luxury Floors terecht voor reparatiemateriaal. Met verschillende soorten bijpunt lak kun je kleine vloerbeschadigingen wegwerken. Ook zijn speciale vulmiddelen beschikbaar om de grotere beschadigingen van de vloer te repareren.

Bestel alle vloeraccessoires eenvoudig online bij Luxury Floors

Jouw benodigde vloeraccessoires shop je eenvoudig online in onze webshop. Heb je hulp nodig, dan kun je ons altijd mailen of bellen. Onze vloerexperts helpen jou graag bij het maken van de beste keuze. Ook ben je altijd welkom bij ons in de showroom. Daar bekijk en ervaar je de vloeren pas echt goed, en kun je alle accessoires gelijk meenemen. Bij Luxury Floors vind je niet alleen de allerbeste vloeren, maar ook alle accessoires en toebehoren voor het leggen en onderhouden van jouw laminaat, PVC en houten vloer!