165 artikelen  

Verwijder alle


De vloer voor ieder huishouden

Alle soorten COREtec PVC vloeren beschikken over een ijzersterke bovenlaag. Doordat deze vloeren een dikkere laag dan een standaard PVC vloer heeft, is de vloer zowel zeer krasbestendig als 100% waterdicht. Hierdoor kan de vloer gemakkelijk tegen een stootje. Dit maakt de COREtec PVC vloeren geschikt voor gebruik in ieder huishouden. Heeft u huisdieren met scherpe nagels? Of kinderen die fanatiek spelen in huis? Dan is dit de beste vloer voor u!

COREtec PVC vloeren zijn geschikt voor de badkamer

Wist u dat u de stijlvolle COREtec PVC vloeren zonder zorgen in de badkamer kan leggen? Dit is mogelijk doordat de vloeren zijn gemaakt van het beste polyvinylchloride. Deze naam zegt u waarschijnlijk niets. Dit is niet zo gek aangezien hiermee verschillende lagen kunststof wordt bedoeld, oftewel PVC. Doordat iedere laag bestaat uit sterk kunststof zijn de COREtec PVC vloeren volledig waterbestendig. Het water kan dankzij dit materiaal niet meer in de vloer trekken. Dit maakt de vloer perfect om te gebruiken in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Voor een complete moderne uitstraling trekt u natuurlijk de vloer door naar de andere ruimtes van uw woning.

Niet nodig om te egaliseren

Heeft u recent de oude vloer verwijderd en zijn er daardoor oneffenheden ontstaan? Dat is geen enkel probleem met een COREtec vloer. Alle PVC vloeren van dit merk zijn immers voorzien van een kurken onderlaag. Deze onderlaag functioneert direct als een ondervloer, waardoor alle oneffenheden niet meer merkbaar zijn als de vloer op zijn plek ligt. Doordat u geen speciale ondervloer meer hoeft te kopen is de COREtec vloer ontzettend voordelig. U bespaart namelijk op de kosten van een benodigde ondervloer. Bovendien is de PVC vloer hierdoor geschikt voor gebruik in tussenwoningen en appartementen. De kurken onderlaag verminderd geluiden aanzienlijk. Dit is bijvoorbeeld ideaal als uw buren regelmatig klagen over geluidsoverlast.

Moderne COREtec visgraat vloeren

De afgelopen jaren is de visgraat vloer ontzettend populair geworden. Dit is niet alleen te danken aan invloeden vanuit woonprogramma's, maar ook aan het bijzonder uiterlijk. Deze vloer beschikt over een schitterend visgraatpatroon die in iedere woning past. Niet voor niets vindt u tegenwoordig bij iedere vloerenzaak deze vloer. Een goed voorbeeld hiervan zijn de moderne COREtec visgraat vloeren. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende natuurlijke kleuren, waardoor de vloer eenvoudig te combineren is met ieder interieur. Hierbij kunt u denken aan industrieel, landelijk of minimalistisch. Bovendien zijn de COREtec visgraat vloeren op verschillende manieren te leggen, namelijk: horizontaal of verticaal. Heeft uw huis weinig lichtinval? Dan is het te adviseren om de vloer horizontaal te leggen. Hiermee creëert u een optisch effect zodat de ruimte groter lijkt.

Kies voor de perfecte afwerking

Bij een COREtec vloer kunt u kiezen voor diverse afwerkingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor bijpassende plinten om van uw PVC vloer een uitblinker te maken. Om dit te realiseren kunt u kiezen tussen een hoge of lage plint. Het verschil tussen beiden is dat een hoge plint tegen de muur moet worden geplakt, terwijl een lage plint op de vloer wordt bevestigd. Dit doet u eenvoudig door de plint op maat te knippen. Hierna kunt u met behulp van de lijmstrip de lage plint op zijn plek plakken. Bent u niet zo'n liefhebber van plinten? Dan is het een mogelijkheden om de randen van de COREtec vloer dicht te kitten. Hiervoor kunt u transparante kit gebruiken of een synthetische gekleurde kit. Ideaal als u een strakke afwerking wilt.

COREtec PVC vloeren kopen bij Luxury Floors

Wilt u één van de schitterende COREtec PVC vloeren kopen? Dan gaat u natuurlijk naar Luxury Floors. Wij hebben al jarenlang het grootste assortiment aan vloeren. Hierbij kunt u onder andere denken aan laminaat, houten vloeren en keramische tegels. Door ons divers aanbod aan patronen en kleuren is er voor ieder interieur een perfecte vloer te vinden. Daarnaast hebben alle vloeren bij Luxury Floors de laagste prijsgarantie van Nederland. Dit houdt in dat u de COREtec PVC vloeren nergens anders goedkoper kunt kopen. Met Luxury Floors weet u altijd zeker dat u nooit te veel betaalt voor een vloer. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen