Altijd de laagste prijsgarantie!

101 artikelen  

Verwijder alle


De vloer voor ieder huishouden

COREtect PVC vloeren hebben letterlijk een ‘top’ laag. Ze beschikken over een dikkere laag dan de gemiddelde PVC vloeren. Hierdoor is een vloer van COREtec zeer krasbestendig en kan hij goed tegen een stootje. Dus heb jij huisdieren met scherpe nagels? Of verplaats jij regelmatig je meubels voor een nieuwe indeling van de woonkamer? Dan is dit een ‘top’ vloer voor jou.

Slijtvast en waterbestendig

COREtec PVC vloeren bestaan uit diverse lagen, waardoor ze slijtvast en waterbestendig zijn. COREtec is dus ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals badkamers en bijkeukens. Deze vloeren kunnen veel hebben! Wil je jarenlang plezier van je vloer? Zorg er dan wel voor dat je de vloer regelmatig stofzuigt of dweilt. Op deze manier blijft hij in topconditie.

Oneffen vloer? Geen probleem!

Heb jij net de oude vloer eruit gehaald? En zijn er oneffenheden blijven zitten? Geen probleem wanneer je voor COREtec PVC kiest. Door de kurken onderlaag zijn de oneffenheden niet meer merkbaar wanneer de vloer is gelegd. Daarnaast functioneert de kurken onderlaag als uitstekende ondervloer. Dit betekent dat een COREtec vloer ook geschikt is als je op drie hoog woont, maar geen overlast wilt voor je onderburen. Daarnaast zijn de COREtec PVC vloeren ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming.

Ga voor een perfecte afwerking!

Bij de COREtec vloeren kan jij kiezen voor een 100% matchende plint. Dit zorgt een perfecte afwerking met een rustige uitstraling. Wil jij de ruimte nog meer laten spreken? Kies dan voor een hoge witte plint. Op deze manier geef je de woonruimte een luxe uitstraling.

Doe het zelf, met COREtec

COREtec vloeren zijn uitermate geschikt om zelf te leggen. Door de Angle-Tap verbinding klik je de vloeren eenvoudig en snel in elkaar. Met de juiste middelen ligt de vloer binnen een mum van tijd in jouw woonkamer.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen