Algemene voorwaarden


Voorwaarden voor de “Elders goedkoper? Gratis laminaat en toebehoren actie”

Wij bieden op alle voorraad laminaat vloeren een keiharde laagste prijsgarantie. Ziet u uw gewenste vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de volledige vloer met alle toebehoren helemaal gratis!

*Voor de “Elders goedkoper? Gratis laminaat en toebehoren actie” gelden de volgende voorwaarden: het moet gaan om een exact gelijk product en verpakking. De actie is niet geldig als het product elders een reclame artikel betreft, een afgeprijsd artikel, een restantartikel of een uitlopend artikel is, of het een actie betreft die na uw aankoop is gestart. Mocht u het laminaat bij Luxury Floors in combinatie met de ‘gratis ondervloer en evt. plinten actie’ hebben gekocht, dan behouden wij het recht om ook prijs af te geven voor het laminaat zonder ondervloer en plinten.

Ook op onze commissievloeren bieden wij een laagste prijsgarantie. Ziet u één van deze vloeren elders tegen een goedkopere prijs? Dan krijgt u de vloer bij ons voor diezelfde prijs, met als extra nog 5% factuurkorting!

Wij bieden de laagste prijsgarantie. Daarom zit u bij Luxury Floors altijd goed. Zoek niet verder en koop vandaag nog; wij leveren compleet met alle toebehoren (plinten, ondervloer e.d.).

*(Uitgezonderd Quick-step Laminaat)

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen