Altijd de laagste prijsgarantie!

Bij Luxury Floors kunt u goedkope pvc vloeren kopen van topkwaliteit. U vindt hier al goedkope pvc laminaat en pvc tegels van de topmerken vanaf €14,95 per meter. Dat is nog eens een goedkope pvc vloer! Bestel uw vloer eenvoudig online bij Luxury Floors, of kom gerust eens langs in de showroom in Kampen. Hier hebben we meer dan +/- 300 pvc vloeren voor u uitgestald.

295 artikelen  Lees hieronder meer over de pvc vloeren van Luxury Floors of bekijk direct ons assortiment pvc met houtstructuur of tegelstructuur. Wat heeft uw voorkeur?

Voordelen PVC laminaat vloeren bij Luxury Floors:

  • Niet van echt te onderscheiden natuurlijke uitstraling
  • 100% in Europa vervaardigd met ISO 14001 Certificaat, 0% China import !!
  • 100% Recyclebaar en 100% REACH conform, in praktijk heet dat: géén giftige stoffen
  • Duurzaam en makkelijk te onderhouden
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Extra stil door de maar liefst 4,5 mm dikte

Kleuren pvc vloer

Natuurlijk uitstraling

De PVC vloeren collectie van Luxury Floors is dankzij de prachtige decors en voelbare structuur niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuurstenen tegels, de PVC vloeren zien er uit als een echt natuurproduct. Met onze PVC vloeren haalt u op een goedkope manier de natuur in huis. De vloeren zijn bijna onderhoudsvrij, zodat u extra lang kunt genieten van de mooie uitstraling. Een ideale combinatie tussen de praktische voordelen en de natuurlijke uitstraling.

Hoe dikker de PVC toplaag, des te minder slijtage

Een PVC vloer is kwalitatief van zeer hoge klasse. Klik- PVC laminaat vloeren hebben een extreem lage slijtage daardoor gaan ze ook heel lang mee. De slijtageduur hangt ook af van de dikte van de toplaag. In praktijk betekent hoe dikker de toplaag des te minder slijtage waardoor uw PVC vloer veel langer meegaat met een dikke toplaag.

PVC click laminaat

Uniek aan het aanbod van Luxury Floors is onze serie PVC vloeren met klikverbinding. Hiermee kunnen PVC vloeren nog makkelijker gelegd worden. Voor click pvc vloeren geldt dat de vloer vlak, droog, stabiel, geen scheur, stof- en vet vrij en goed hard moet zijn.

Geluiddempende eigenschappen

Woont u in een appartement of op een etage en moet u voldoen aan de 10dB norm vanwege onderburen? Dan zult u de PVC vloeren moeten combineren met een geluiddempende ondervloer. Ofschoon PVC vloeren een laag loopgeluid hebben voldoen ze zonder een T.U.V. gecertificeerde ondervloer niet aan de wettelijk eis van 10dB. Om deze reden mag u dan ook de Pvc vloer niet verlijmd leggen in een woning waar geluidsnormen gelden. De PVC vloeren met kliksysteem zijn daarom de perfecte oplossing.

Onderhoudtips

Een PVC vloer is gemakkelijk in onderhoud maar toch is geen enkele vloer helemaal onderhoudsvrij. Wij raden u aan om zo veel mogelijk voorzorgmaatregelen te nemen.

  • Plaats een goede deurmat bij uw voordeur tegen inloop van vocht en vuil.
  • Plaats viltjes onder uw meubilair en verschuif geen zware meubelen.
  • Plaats zachte wieltjes onder uw bureaustoel.
  • Gemorste vloeistof moet u z.s.m. opdweilen.

Het dagelijks onderhoud kunt u doen met een dweil of stofzuiger met een zachte borstelmond. Een keer per week kunt u de Pvc vloer dweilen met lauw water en voor PVC vloeren geschikt reinigingsmiddel. Voor dosering kijk naar het gebruiksaanwijzing van het reinigingsmiddel.

Luxury Floors is primair een leverancier van het materiaal. Wij hebben als extra service extra informatie voor u ingewonnen bij onze fabrikanten en dit in de vorm van tips vermeld op de website. Luxury Floors is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk gehouden worden voor de juistheid van deze informatie. Wij raden u aan ten alle tijden bij de geleverde producten de gebruiksaanwijzing op te volgen, of wel navraag te doen bij een specialist.

Benieuwd naar ons assortiment pvc?

Luxury Floors heeft een ruim assortiment pvc kliklaminaatvloeren: pvc met houtstuctuur en pvc met tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk snel ons assortiment.

“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen