Altijd de laagste prijsgarantie!

Bij Luxury Floors koopt u goedkope PVC vloeren van topkwaliteit. U vindt hier de goedkoopste PVC vloeren van topmerken vanaf €12,95 per m². Is dezelfde vloer elders toch goedkoper? Dan krijgt u de vloer helemaal gratis! Luxury Floors heeft een ruim assortiment vloeren met houtstructuur of tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk snel ons assortiment.

335 artikelen  Lees hieronder meer over de PVC vloeren van Luxury Floors. Hier leest u alles wat u moet weten over de vloeren. Van de voordelen tot aan het onderhoud van de vloeren.

Voordelen PVC laminaat vloeren bij Luxury Floors

Onze vloeren hebben vele voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.
 • Niet van echt te onderscheiden en een natuurlijke uitstraling
 • Duurzaam en makkelijk te onderhouden
 • Geschikt voor vochtige ruimtes
 • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
 • Extra stil door de dikte van maar liefst 4,5 mm
 • 100% Recyclebaar en 100% REACH conform. In praktijk heet dat: géén giftige stoffen
 • 100% in Europa vervaardigd met ISO 14001 Certificaat, 0% China import!
 • Onze vloeren zijn alleen van echte topkwaliteit. Wij hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ons kleurenaanbod

Wij verkopen PVC vloeren in verschillende kleuren. Door ons ruime aanbod zit er altijd een kleur voor u tussen. Wij verkopen het laminaat in de volgende kleuren:

Natuurlijke uitstraling

De PVC vloeren van Luxury Floors zijn dankzij de prachtige decors en voelbare structuur niet te onderscheiden van echte houten vloeren of natuurstenen tegels. Elke vloer ziet er uit als een echt natuurproduct. Met onze vloeren haalt u op een goedkope manier de natuur in huis. De vloeren zijn bijna onderhoudsvrij, zodat u extra lang kunt genieten van de mooie uitstraling. Een ideale combinatie tussen de praktische voordelen en de natuurlijke uitstraling. Luxury Floors heeft een ruim assortiment pvc kliklaminaatvloeren met houtstructuur en tegelstructuur. De vloeren zijn niet te onderscheiden van natuurlijk materiaal. Bekijk dus snel ons assortiment.

Hoe dikker de toplaag, hoe minder slijtage

Een PVC vloer is kwalitatief van zeer hoge klasse. PVC click laminaat vloeren hebben een extreem lage slijtage waardoor de vloeren ook heel lang mee gaan. De slijtageduur hangt ook af van de dikte van de toplaag. In praktijk betekent dit: hoe dikker de toplaag, hoe minder slijtage. Heeft uw vloer een dikke toplaag, dan gaat hij dus veel langer mee.

PVC click laminaat

Uniek aan het aanbod van Luxury Floors is onze serie PVC vloeren met clickverbinding. Hiermee kunnen de vloeren nog makkelijker gelegd worden. Voor click PVC vloeren geldt dat de vloer vlak, hard, droog, stabiel, scheur-, stof- en vet vrij moet zijn.
Een clickvloer is voorzien van een uniclic verbinding waardoor de vloeren gemakkelijker te leggen zijn dan een plak vloer. Het is goed te vergelijken met het leggen van laminaat.
Het is belangrijk dat er een goede ondervloer onder de pvc clickvloer ligt. Bij Luxury Floors verkopen wij alleen maar de beste kwaliteit ondervloeren. Een ander bijkomend voordeel is dat u de ondervloer gratis krijgt. Click pvc vloeren kunnn gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. De click vloeren hebben dezelfde eigenschappen en voordelen als de pvc vloeren die vast gelijmd worden. Het extra voordeel is dat de click vloeren makkelijker te leggen zijn.

Geluiddempende eigenschappen

Woont u in een appartement of op een etage en moet u voldoen aan de 10dB norm vanwege onderburen? Dan zult u de PVC vloeren moeten combineren met een geluiddempende ondervloer. Want de PVC vloeren die een laag loopgeluid hebben voldoen nog niet aan de wettelijke eis van 10db. U heeft daarom een TÜV gecertificeerde ondervloer nodig. Om deze reden mag u dan ook de PVC vloer niet verlijmd leggen in een woning waar geluidsnormen gelden. De PVC vloeren met clicksysteem zijn daarom de perfecte oplossing.

Onderhoudstips

Een PVC vloer is gemakkelijk te onderhouden. Om de vloer zo schoon en mooi mogelijk te houden geven wij u een aantal tips:
 • Plaats een goede deurmat bij uw voordeur tegen inloop van vocht en vuil.
 • Plaats viltjes onder uw meubilair en verschuif geen zware meubelen.
 • Plaats zachte wieltjes onder uw bureaustoel.
 • Dweil gemorste vloeistof zo snel mogelijk op.

Het dagelijks onderhoud kunt u doen met een dweil of stofzuiger met een zachte borstelmond. Een keer per week de vloer dweilen met lauw water en een geschikt reinigingsmiddel is ook een aanrader. Kijk voor dosering naar de gebruiksaanwijzing van het reinigingsmiddel.

Luxury Floors is primair een leverancier van het materiaal. Wij hebben als extra service extra informatie voor u ingewonnen bij onze fabrikanten en dit in de vorm van tips vermeld op de website. Luxury Floors is niet verantwoordelijk en kan niet aansprakelijk gehouden worden voor de juistheid van deze informatie. Wij raden u aan te allen tijden bij de geleverde producten de gebruiksaanwijzing op te volgen, of wel navraag te doen bij een specialist.

Verschillende Merken te koop bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors vindt u PVC vloeren van verschillende merken. Wij verkopen de merken Check, mFLOR, Quick-step en Rigid Flooring en bieden zowel plak als click PVC vloeren aan. Voor de plak vloeren geldt dat ze alleen gelegd kunnen worden op een geëgaliseerde vloer.

Van het merk Check verkopen wij alleen maar plakvloeren. Check PVC is geschikt voor project- en woongebruik. De vloeren van Check zijn waterproof, waardoor ze ook in badkamers gelegd kunnen worden.
Het merk mFLOR stelt gezondheid centraal bij de ontwikkeling en de productie van designvloeren. Om deze gezondheid te waarborgen gaan ze uit van drie belangrijke elementen in het productieproces: een neutrale vloer met zeer lage emissiewaarden, het ontwikkelen van een vloer die gemakkelijk schoon te houden is en het bieden van welzijn door een vloer te creëren die past bij uw leefomgeving.

Wij verkopen van het merk Quick-Step zowel plak als click PVC vloeren. Alle Quick-Step PVC vloeren hebben een beschermende toplaag waardoor ze watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. Daardoor zal uw vloer er altijd even perfect uitzien als toen u hem net plaatste. Het lopen op Quick-Step vloeren is in alle opzichten een aangename ervaring. Hun naturelle designs springen in het oog, ze voelen zacht en warm aan en hun akoestische prestaties zorgen ervoor dat geluiden van hakken, laarzen, schoenen of poten niet te horen zijn. De vloeren zijn zeer dun en eenvoudig te plaatsen.

De Rigid PVC vloeren zijn sfeervol en krachtig. Ze combineren het beste van twee werelden: het gebruiksgemak van PVC en het eenvoudige legproces van click vloeren. De vloeren hebben daarnaast een fraaie natuurgetrouwe uitstraling. Tegelijkertijd zijn ze stabieler en sterker dan de traditionele clickvloeren.

Elders goedkoper?

Ziet u uw gewenste PVC vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden.
Wij bieden de laagste prijsgarantie. Daarom zit u bij Luxury Floors altijd goed. Zoek niet verder en koop vandaag nog; wij leveren compleet met alle toebehoren (plinten, ondervloer e.d.).

Klantenbeoordeling: 9.7/10 - 158 beoordelingen