Altijd de laagste prijsgarantie!

PVC betonlook

Bent u op zoek naar een PVC vloer met een betonlook? Dan bent u bij Luxury Floors aan het goede adres. Luxury Floors verkoopt PVC vloeren met een betonlook van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. U heeft bij Luxury Floors keuze uit verschillende kleuren zodat u de juiste betonlook naar uw smaak kan kiezen.

146 artikelen  De juiste betonlook zo in huis

Een betonlook is bijna niet te onderscheiden van een echte betonnen vloer. De vloeren met betonlook zijn realistisch en hebben een natuurlijke uitstraling. De planken hebben gebruiksklasse 32, wat betekent dat de vloeren uiterst geschikt zijn voor intensief huiselijk gebruik. Bij Luxury Floors verkopen we alleen betonlook PVC vloeren met klikverbinding . Door het kliksysteem legt u deze vloer strak en eenvoudig. De vloer is daarom overal te leggen, of u hem nou in uw keuken zou willen leggen of in uw badkamer. Wel geldt voor klik PVC vloeren dat de vloer vlak, droog, stabiel, scheur, stof- en vet vrij en goed hard moet zijn.

Quick-Step PVC vloeren

Luxury Floors verkoopt in de serie betonlook alleen maar het beste merk in PVC vloeren, namelijk de Quickstep Livyn Ambient Click PVC collectie. Door de duurzame bovenlaag en een ultra beschermende polyurethaancoating kunnen deze voeren veel aan. Dit zijn de hoofdbestanddelen van de Livyn vloeren. Het zijn twee aspecten die de vloeren geschikt maken voor kamers en ruimtes waar intensief gebruikt van gemaakt wordt zoals een woonkamer, keuken of hal. De vloeren van Quickstep zijn niet alleen stijlvol, ze zijn ook 100% vochtbestendig. Het schoonmaken van de vloeren is daarom geen enkel probleem. Quick-Step PVC vloeren met betonlook zijn makkelijk te plaatsen dankzij het 'Uniclic Multifit' for Livyn kliksysteem. Met dit plaatsingssysteem leg je de vloer niet alleen in een oogwenk, het is ook veel steviger dan alle andere systemen op de markt.
De materialen die gebruikt worden voor het maken van de vloer zijn volledig geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik. De Quick-Step PVC vloeren dempen het geluid van voetstappen en voelen ook comfortabel aan, wat ze heel aangenaam maken om erop te lopen. Quickstep geeft een garantietermijn van 20 jaar op de vloeren.

Waarom een PVC vloer met betonlook?

Het voordeel voor het kiezen van een PVC vloer met betonlook tegenover een echte betonnen vloer is dat een PVC vloer beter tegen vloerverwarming kan. Daarnaast is een PVC vloer makkelijker te onderhouden. Ook staat PVC erom bekend dat het geluiddempend werkt. Ideaal als u bijvoorbeeld in een appartement of op een etage woont waar u moet voldoen aan de 10dB norm vanwege onderburen. U moet de vloeren dan wel combineren met een geluiddempende ondervloer. Dit komt omdat de vloer zelf nog niet voldoet aan de norm. Een ondervloer krijgt u gratis bij Luxury Floors.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 231 beoordelingen