243 artikelen  De juiste betonlook zo in huis

Een vloer met een betonlook staat voor moderniteit en ziet er simpelweg prachtig uit. Een vloer met een betonlook is bijna niet te onderscheiden van een echte betonnen vloer. De vloeren met betonlook zijn realistisch en hebben een natuurlijke uitstraling. De planken hebben gebruiksklasse 32, wat betekent dat de vloeren uiterst geschikt zijn voor intensief huiselijk gebruik. Bij Luxury Floors verkopen we betonlook PVC vloeren met klikverbinding, maar ook met een plakverbinding. Of het nu een klik of een plak verbinding is, wij kunnen de vloeren strak en eenvoudig gratis voor u leggen. Wel geldt voor klik PVC vloeren dat de vloer vlak, droog, stabiel, scheur, stof- en vetvrij en goed hard moet zijn.

Betonlook PVC vloeren van de beste merken

Luxury Floors verkoopt in de serie betonlook alleen maar de beste merken. De beste producten voor onze klanten. We hebben tegenwoordig meer dan 10 merken, er is dus genoeg keus voor u! Al onze merken staan bekend om de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Elk merk is gespecialiseerd in een bepaalde categorie van PVC vloeren, zoals het merk Check dat geschikt is voor project- en woongebruik. PVC vloeren van het merk Quick Step zijn makkelijk te plaatsen dankzij het 'Uniclic Multifit' for Livyn kliksysteem. Met dit plaatsingssysteem legt u de PVC vloer niet alleen in een oogwenk, het is ook veel steviger dan alle andere systemen op de markt. U kunt er ook voor kiezen om de vloer door ons te laten plakken, deze vloeren hebben dezelfde eigenschappen als een klikvloer alleen deze zijn minder makkelijk te leggen.

De voordelen van PVC betonlook

Als u denkt aan een moderne en stijlvolle vloer, dan denken wij bij Luxury Floors aan PVC betonlook vloeren! Het is een strakke, simpele en optische een vloer om trots op te zijn. Een vloer met betonlook brengt uw huis tot leven en is goed te combineren met uw eigen meubels. Of u nu een landelijke of industriële huisstijl heeft, onze betonlook vloeren passen bij uw stijl. Een PVC vloer met betonlook kunt u overal plaatsen in huis waar u wilt. PVC vloeren ondervinden geen waterschade en zijn bijvoorbeeld uiterst geschikt voor badkamers en keukens. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en halen het optimale uit uw vloerverwarming. Koude voeten zult u bij deze PVC betonlook vloeren niet hebben.

Onze PVC vloeren zijn zo stil als een muis

Kortom, een betonlook vloer van PVC is onderhoudsarm, gebruiksvriendelijk en waterbestendig en ziet er ook nog eens geweldig uit, en dat voor een scherpe prijs. Daarnaast zijn deze PVC-vloeren perfect voor mensen die rekening moeten houden met een 10dB norm in hun appartement of studio. U moet de vloeren dan wel combineren met een geluiddempende ondervloer. Dit komt omdat de vloer zelf nog niet voldoet aan de norm. Een ondervloer krijgt u volledig gratis bij Luxury Floors net zoals de plinten en het leggen van de vloer.

Neem contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Wilt u persoonlijk advies over onze PVC betonlook vloeren? Of wilt u een bestelling plaatsen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons! Wij staan u graag te woord. U kunt onze klantenservice telefonische bereiken via 038-3374025. Ook kunt u ons bereiken via e-mail of ons contactformulier. Wij horen graag van u!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen