264 artikelen  Een betonlook vloer voor iedere woning

Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen ervoor om een betonlook vloer in huis te leggen. Dit is niet geheel verrassend aangezien deze vloer de schoonheid van een echte betonnen vloer weerspiegelt en hierdoor iedere ruimte in uw woning een moderne uitstraling geeft. Door het gebruik van de modernste druktechnieken beschikt deze vloer zelfs over een voelbaar reliëf. Als resultaat oogt de vloer realistischer dan ooit tevoren. Hierdoor is het inmiddels niet meer te onderscheiden van een echt exemplaar. Met een betonlook vloer geniet u dus van een modern en natuurlijk karakter in huis met alle voordelen die PVc te bieden heeft. Wie wil dat nou niet?

PVC betonlook vloeren zijn ijzersterk

Wanneer u op zoek bent naar een sterke vloer voor alledaags gebruik, dan hoeft u niet langer verder te zoeken. Alle PVC betonlook vloeren in ons assortiment voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit kunnen wij garanderen doordat wij iedere vloer uitvoerig testen. Het testen van onze PVC vloer doen wij door te kijken naar de gebruiksklasse. Hoe hoger deze klasse is, hoe sterker de vloer is. Al onze PVC betonlook vloeren hebben daardoor ten minste gebruiksklasse 32, wat betekent dat deze vloeren uiterst geschikt zijn voor intensief huiselijk gebruik. Hierdoor is de vloer volledig slijtvast en is het 100% waterbestendig. Ideaal als u jarenlang plezier wilt hebben van uw nieuwe vloer.

Ontdek de vele voordelen van betonlook vloeren

Denkt u aan een moderne en industriële vloer? Dan denken wij bij Luxury Floors direct aan de PVC betonlook vloeren. Deze vloeren beschikken over een strakke, simpele en optische uitstraling wat het een echte uitblinker maakt. Zo brengt een betonlook vloer uw huis tot leven en is het goed te combineren met verschillende interieurstijlen en meubels. Hierbij maakt het niet uit of u nu een landelijke, industriële of Scandinavische huisstijl heeft, want onze betonlook vloeren passen bij iedere stijl.

Daarnaast kunt u deze vloer overal plaatsen in huis waar u wilt. Dit is mogelijk doordat iedere plank van een PVC vloer naadloos op elkaar aansluit. Hierdoor kan water niet in de vloer trekken om schade aan te richten. Als resultaat kunt u de betonlook vloeren zonder zorgen in de badkamer, toilet en keuken leggen. Bovendien zijn deze vloeren onderhoudsvriendelijk en halen ze het optimale uit uw vloerverwarming. Koude voeten zult u bij deze PVC betonlook vloeren dan ook nooit meer hebben.

Het leggen van een betonlook vloer

Bij Luxury Floors begrijpen wij als geen ander dat u graag zelf uw nieuwe betonlook PVC vloer wilt leggen. Daarom vindt u in ons assortiment deze vloer zowel in plak als klik varianten. Welke variant u kiest is geheel afhankelijk van hoe handig u bent met het leggen van vloeren. Is dit de eerste keer dat u een PVc vloer gaat leggen? Dan adviseren wij om vooral klik PVC te kiezen. Deze vloeren beschikken over een handig kliksysteem waarmee u in een mum van tijd een groot oppervlakte legt. Dit doet u door iedere plank één voor één aan elkaar te klikken. Niet voor niets wordt het leggen van een klik PVC vloer in de praktijk vergeleken met het leggen van een laminaatvloer.

Wanneer u een wat ervaren klusser bent, dan zijn de plak betonlook PVC vloeren een uitstekende keuze. De planken van deze vloer verlijmd u op een ondervloer, waardoor u een ongekend strakke afwerking krijgt. Vanzelfsprekend is het hierbij belangrijk om voorafgaand eerst de ondergrond te egaliseren. Hiermee laat u alle oneffenheden als sneeuw voor de zon verdwijnen wat de kans op eventuele beschadigingen voorkomt. Wilt u liever een vloer laten leggen? Dan kunt u bij de aanschaf van uw nieuwe vloer gebruik maken van onze legservice. Hiermee leggen onze professionals uw betonlook PVC vloer op de afgesproken datum in enkele uren neer.

Geniet van een oase van rust in huis

Het is inmiddels bij u bekend dat een PVC vloer volledig onderhoudsarm, gebruiksvriendelijk en waterbestendig is. Door al deze fantastische eigenschappen zijn de PVC vloeren in een zeer korte periode in populariteit gestegen. Niet alleen bij mensen met een vrijstaande of rijtjeshuis, maar ook bij mensen die in een appartement wonen. Dit is niet geheel verrassend aangezien een betonlook PVC vloer zo stil is als een muis. Zeker wanneer deze vloer gecombineerd wordt met een geluiddempende ondervloer zijn de loopgeluiden in huis verleden tijd. Hiermee voldoen de PVC betonlook vloeren aan de 10dB norm voor appartementen, flats en studio's.

PVC betonlook kopen bij Luxury Floors

Bent u overtuigd van de stoere PVC betonlook vloeren? Kom dan naar Luxury Floors in Kampen en geniet van het grootste assortiment van Nederland. In ons aanbod vindt u niet alleen de mooiste laminaatvloeren, maar ook ondervloeren en plinten. Op die manier kunt u gemakkelijke alle benodigdheden voor uw nieuwe vloer op één plek kopen. Daarnaast zijn al onze vloeren in onze showroom uitgestald, zodat u in een oogopslag kunt zien of een bepaalde vloer geschikt is voor uw woning. Twijfelt u over een bepaalde kleur? Dan krijgt u van ons handige kleurstalen mee om een definitieve keuze te maken. Hiermee wordt het kopen van een PVC betonlook vloer wel heel eenvoudig!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen