• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Meister laminaat vloeren

Meister laminaat Heeft u recent een huis gekocht en bent u daardoor op zoek naar een schitterende nieuwe vloer? Overweeg dan eens het Meister laminaat. Deze vloeren staan bekend om het gebruik van hoogwaardige houtvezels. Hierdoor is het laminaat niet alleen ontzettend sterk, maar is het ook dikker. In ons assortiment vindt u diverse kleuren Meister laminaat zodat er voor ieder interieur een perfect exemplaar is te vinden. Gaat u voor een rustgevende of juist een opvallende kleur?

Kies voor een oersterke vloer

Een echt paradepaard onder de laminaatvloeren is toch wel het Meister laminaat. Dit is niet zo gek aangezien dit merk ontzettend veel waarde hecht aan kwaliteit. Niet voor niets wordt er bij de productie van deze vloer alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten houtvezels en kunststof. Tijdens het productieproces worden alle afzonderlijke lagen zorgvuldig samengeperst, waardoor er belastbare en robuuste laminaatplanken ontstaan. Door kunststof te bevestigen op de bovenlaag is het Meister laminaat klaar voor intensief gebruik. Deze bovenlaag beschermt de vloer tegen krassen en water. Toch is het laminaat niet 100% waterdicht. Hierdoor is het verstandig om tijdens het schoonmaken van uw woning niet te nat te dweilen.

Meister laminaat is geheel onderhoudsvriendelijk

Een houten vloer is vandaag de dag nog steeds de droom van veel huizenbezitters. Toch is deze vloer niet praktisch doordat het regelmatig onderhoud nodig heeft. Een houten vloer moet immers meerdere keren per jaar behandeld worden met een speciale olie. Hiermee behoudt de vloer niet alleen zijn uitstraling, maar blijft het ook beschermt tegen stof en vuil. Ziet u dit onderhoud niet zitten? Dan is Meister laminaat de perfecte oplossing voor u. Deze vloer imiteert namelijk de schoonheid van echt hout. Door de toevoeging van zichtbare houtnerven ziet dit laminaat er realistischer uit dan ooit tevoren. Hierdoor is de vloer inmiddels niet meer te onderscheiden van echt hout. Daarnaast brengt het Meister laminaat als extra voordeel dat het geheel onderhoudsvriendelijk is. U kunt dus met een gerust hart al het stof en vuil als sneeuw voor de zon laten verdwijnen met een stofzuiger. Om de vloer echt te laten blinken kunt u het laminaat afnemen met een licht vochtige dweil. Ideaal als u doordeweeks niet zoveel tijd heeft voor het huishouden!

Gemakkelijk zelf te leggen

Het leggen van een vloer is over het algemeen iets dat niet iedereen kan. Dit geldt vooral voor een plak PVC vloer waarbij de ondergrond eerst geëgaliseerd moet worden. Gelukkig is dit bij het Meister laminaat niet aan de orde. Deze vloer bestaat namelijk uit verschillende planken die u gemakkelijk in elkaar zet. Dit doet u door alle planken aan elkaar te klikken dankzij het handig kliksysteem. Het enige waar u om moet denken, is dat u de juiste ondervloer gebruikt. Tegenwoordig zijn er tientallen verschillende ondervloeren. Dit is niet zo gek aangezien iedere woonsituatie anders is. De experts van Luxury Floors adviseren u graag over het toepassen van een ondervloer. Wanneer u een ondervloer combineert met het Meister laminaat dan ervaart u dat de vloer erg stil is. Dit komt door de stabiele HDF kern. Hierdoor worden loopgeluiden sterk verminderd wat weer perfect is voor uw buren.

Meister laminaat kopen bij Luxury Floors

Overweegt u om Meister laminaat te kopen? Kom dan eens langs in de showroom van Luxury Floors in Kampen. Wij zitten op slechts 20 minuten rijden vanaf Zwolle. Doordat wij op een centrale plek zitten, zijn wij voor heel Nederland goed te bereiken. Daarnaast staat in onze showroom ons deskundig personeel altijd voor u klaar om samen de beste vloer uit te zoeken. Bij ons vindt u het grootste assortiment aan vloeren in Nederland en heeft u niet alleen de keuze uit laminaat, maar ook uit PVC, houten vloeren en keramische tegels. Bovendien hebben alle vloeren bij Luxury Floors de laagste prijsgarantie van Nederland. Dit houdt in dat u het Meister laminaat nergens anders goedkoper kunt kopen. Hierdoor weet u altijd zeker dat u nooit te veel betaalt voor een vloer!