• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Egger laminaat vloeren

Op zoek naar Egger laminaat? Dan zit u goed bij Luxury Floors, want wij verkopen Egger laminaat gegarandeerd tegen de laagste prijzen van Nederland. Egger is een Oostenrijks bedrijf dat bekend staat als een gerenommeerd laminaat producent. Het familiebedrijf veroverde de internationale markt met warme designvloeren, die op een milieubewuste wijze worden geproduceerd. Met de gesloten materialeninkoop zorgt Egger ervoor dat grondstoffen bespaard blijven en er niets verloren gaat. Op deze wijze laat Egger zien verantwoord met hout om te gaan.

Duurzame laminaat vloeren in diverse stijlen

Tijdens de afwerking van het oppervlak maakt Egger laminaat gebruik van de modernste afwerktechnieken. Dit zorgt voor een authentieke uitstraling in uw huis. Met een lange levensduur bent u daarom gegarandeerd van een prachtige uitstraling in bijvoorbeeld badkamer of keuken. En door de levenslange garantie die Eggers geeft, hoeft u zich voorlopig geen zorgen te maken over het meest gebruikte product in uw huis! Bovendien maakt Egger laminaat vloeren in veel verschillende stijlen en blijven ze up-to-date met verschillende soorten designs. Waar u ook naar op zoek bent, Egger heeft een trendy laminaatvloer voor u.

De beste laminaat ervaring met Egger vloeren

Egger laminaat is een goede vloerkeuze voor iedere woning. U heeft jarenlang plezier van deze duurzame laminaat vloeren. Natuurlijk kennen deze vloeren ook alle gebruikelijke voordelen van laminaat.

  • Slijtvaster dan een natuurproduct
  • Goedkoop in de aanschaf
  • Heeft minder onderhoud nodig dan de meeste vloeren
  • Erg hygiënisch en makkelijk schoon te houden
  • Makkelijker om zelf te leggen
  • Een ruim aanbod aan modellen en kleuren

Goedkoop Egger laminaat koopt u bij Luxury Floors

Egger laminaat is relatief goedkoop, bovendien zijn de vloeren ook nog eens duurzaam. U zult nergens anders goedkopere Egger vloeren vinden. De kosten van Egger laminaat wordt per vierkante meter gerekend, en bij Luxury Floors heeft u al een echte Egger vloer vanaf €15,70 per m²! Bovendien krijgt u de ondervloer en andere toebehoren er gratis bij!

Ziet u uw gewenste Egger laminaat vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden. Wij bieden de laagste prijsgarantie. Daarom zit u bij Luxury Floors altijd goed. Zoek niet verder en koop vandaag nog; wij leveren compleet met alle toebehoren (plinten, ondervloer e.d.).