• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Parador vloeren

Een authentieke kwaliteitsvloer die de basis vormt voor een goed binnenklimaat. Een vloer die duurzaam geproduceerd is en waarbij innovatieve technologie is toegepast voor het optimaliseren van de kwaliteit en de levensduur. De criteria en verwachtingen die men stelt aan een vloer veranderen continu. Vloerenmerk Parador gaat met zijn tijd mee, is veeleisend en innovatief. In hun innovatiecentrum ontwerpt en creëert Parador veelzijdige designvloeren waarmee zij de trend zetten. Aan dit geweldige vloerenmerk binden wij, de vloerexperts van Luxury Floors, ons graag. Bekijk de prachtige Parador vloeren in onze webshop of in de Luxury Floors showroom.

Bekijk de mooiste vloeren van Parador

Parador Basic 400 Oudhout Wit
0 reviews
 20,95  30,79
Parador Basic 400 Eiken Horizont Natuur
0 reviews
 20,95  30,79
Parador Basic 400 Hickory
0 reviews
 20,95  30,79
Parador Basic 5.3 Eiken Infinity Grijs
0 reviews
 44,95  62,32
Parador Trendtime 6 Eiken Mistral Grijs
0 reviews
 29,95  46,19
Parador Basic 5.3 Eiken Grijs Gewit
0 reviews
 44,95  62,32
Parador Basic 5.3 Eiken Pastelgrijs
0 reviews
 44,95  62,32

Parador: living performance

De vloeren van Parador zijn allemaal ontworpen volgens hun principe ‘living performance’, levenskunst en prestatievermogen. Parador combineert al 40 jaar de schoonheid van dingen aanvoelen met het leveren van prestaties. Dit doen zij op het hoogste niveau, waardoor jij profiteert van een prachtige, kwalitatieve Parador vloer in jouw woonruimte, of zoals ze bij Parador zeggen: ‘Wie iedere dag presteert, heeft een vaste vloer onder de voeten nodig.’

Innovatieve vloeren met een unieke touch

Parador is altijd bezig met het doorontwikkelen van hun vloeren. Zowel in het materiaal, de ontwerpen en de productie wordt energie gestoken. Dat zie je terug in de producteigenschappen van de vele Parador vloeren. De vloeren zijn echte trendsetters die geïnspireerd zijn op kunst, architectuur en interieurdesigns. Bij de vloeren van Parador zie je hun aandacht voor detail terug, net als de vindingrijkheid in het gebruik van hoogwaardige en recyclebare materialen. Al 40 jaar vallen de vloeren van Parador in de smaak bij hun klanten.

Parador legt nu de basis voor een succesvolle toekomst

Met hun Duitse roots is het bijna vanzelfsprekend te noemen dat de vloeren van Parador van hoogwaardige kwaliteit zijn. Parador stelt zelf dan ook de hoogste eisen aan hun ‘made in Germany’ kwaliteit wat de basis en de stimulans is van hun werk. Hun eigen ontwikkelde waardekompas is leidend is het maken van beslissingen op bedrijfs-, product- en designniveau tot de keuze in het materiaalgebruik. Het standpunt van Parador is daarmee een duidelijk kompas dat richting de toekomst wijst, waardoor jij een toekomstbestendige vloer hebt met unieke producteigenschappen.

Duurzaamheid en een gezond ruimteklimaat

Met het oog op de toekomst, kan duurzaamheid niet ontbreken in het kompas. Parador handelt duurzaam, neemt daarbij zijn verantwoordelijkheid voor de toekomst en zet zich in voor het milieu. Het verantwoorde gebruik van natuurlijke materialen, het stellen van ecologische normen voor materialen, de productie, verpakking en de logistiek dragen allemaal bij aan het in stand houden van de natuur voor de volgende generaties. Met een vloer van Parador profiteer jij daardoor van een gezonde vloer die zorgt voor een goed ruimteklimaat.

Parador vloeren bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors vind je een breed assortiment Parador vloeren. Zo is er altijd een Parador vloer die aan jouw wensen voldoet. Ga jij voor een Parador laminaatvloer, of toch liever een Parador PVC-vloer? Bekijk de Parador Basic, Classic en Trendtime collecties in de Luxury Floors webshop, bestel jouw gewenste vloerstalen voor thuis of kom langs in onze showroom in Kampen (Midden-Nederland), waar jij de Parador vloer echt goed kunt bekijken, voelen en ervaren.