• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Boen Houten vloeren / Parket

Op zoek naar een houten vloer van hoge kwaliteit? De vloeren van Boen zijn precies wat u zoekt. Boen is een grote speler op het gebied van houten vloeren en gaat al tientallen jaren mee. Met een houten vloer van Boen haalt u een karakteristieke, levendige en kwalitatieve vloer in huis. Bij Luxurt Floors haalt u kwalitatieve houten vloeren of parketvloeren in huis tegen de scherpste prijzen. De houten vloeren van Boen heeft u al vanaf €53,95 per m²! Neem nu een kijkje tussen het assortiment.

Houten vloeren tegen een betaalbare prijs

Met de houten vloeren van Boen haalt u echte kwaliteit binnen. Boen is een grote speler op het gebied van houten vloeren. Bij deze vloeren bent u dan ook verzekerd van kwaliteit. Kwaliteit mag dan ook wat kosten. Wij van Luxury Floors vinden echter dat ook kwaliteit betaalbaar moet blijven. Bij ons kunt u dan ook uitgaan van de scherpste prijzen. Op zoek naar een houten vloer van hoge kwaliteit? Wij raden zeker de houten vloeren van Boen aan. En dat tegen een betaalbare prijs!

Voordelen houten vloeren van Boen

Wanneer u voor een houten vloer of parketvloer van Boen kiest dan kunt u genieten van veel voordelen. Zo zorgen de houten vloeren voor een prachtig aanzicht. De houten toplaag creëert een authentieke, warme en luxe sfeer en geeft uw woonkamer echt wat extra’s. Sterker nog, een mooie parketvloer verhoogt echt de waarde van uw woning. Een ander voordeel van de houten vloeren van Boen is dat de vloeren heel wat jaren meegaan en dus enorm duurzaam zijn. Zo zijn houten vloeren een stuk slijtvaster dan bijvoorbeeld laminaat of PVC. En zijn er toch beschadigingen ontstaan aan de vloer, dan kunt u deze zelf herstellen door de vloer te schuren. Een goede houten parketvloer kunt u meerdere malen schuren.

Boen houten vloeren leggen

Net zoals alle andere vloeren van Luxury Floors zijn ook de houten vloeren van Boen eenvoudig te leggen dankzij onze clickverbinding. Waar u wel rekening mee moet houden is dat u de stroken op maat moet snijden. Vervolgens kunt u ze eenvoudig in elkaar klikken. Onze clicksystemen zijn van hoge kwaliteit en om deze reden blijven de planken dan ook goed in elkaar zitten.

Houten vloer onderhouden

Wanneer u een houten vloer goed onderhoud kan deze vloer decennialang mee. Hiervoor moet u de vloer dus wel goed onderhouden. Wij raden dan ook aan om uw houten vloer zo veel mogelijk vrij te houden van stof of zandkorrels. Ook is het nodig om eens in de 10 tot 15 jaar uw houten vloer of parketvloer te schuren, om vervolgens een nieuwe laklaag toe te voegen.

Bestel nu uw houten vloer van het merk Boen

Benieuwd geraakt naar de houten vloeren van Boen? Een verstandige keuze! Neem nu een kijkje tussen ons assortiment en laat u verassen door meer dan 23 prachtige houten vloeren! Vraag meteen een offerte aan en geniet van onze scherpe prijzen!