• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Tips voor de doe-het-zelver

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, is onze webshop voorzien van allerlei handige tools, zodat jij zelf uit de voeten kunt! 

Doe het zelf: je vloer ontwerpen!

De vloer is een groot en bepalend onderdeel van de sfeer en stijl in jouw huis. Vind je het lastig om te bepalen welke vloer bij jouw interieurstijl past? Gebruik de ontwerp je vloer van Luxury Floors, waarmee je een levensechte impressie krijgt van verschillende vloeren in jouw interieur! Met deze gratis tool kun je zoveel vloeren in je huis uitproberen als je wilt. Handig toch?

Doe het zelf: alle benodigdheden kopen

Ben jij zo’n doe-het-zelver die halverwege de klus erachter komt dat je eigenlijk nog allerlei toebehoren nodig hebt? Dat vinden wij niet zo gek. Een vloer leg je namelijk niet elke dag. Bij het plaatsen van jouw vloer heb je ook een ondervloer, gereedschappen en andere spullen nodig. Naast het eenvoudig bestellen van jouw favoriete vloer, helpen wij jou in onze bestelmodule de juiste ondervloer, gereedschappen en accessoires te kiezen. Zo begin jij voorbereid aan jouw klus en voorkom je ritjes naar de bouwmarkt.

Doe het zelf: vloer leggen

De moeilijkheidsgraad van het leggen van een vloer is afhankelijk van het type vloer dat je wilt leggen. Kies jij bijvoorbeeld voor een klik-laminaatvloer of voor een plak-PVC vloer? Ook het legpatroon is van grote invloed op de moeilijkheidsgraad. Ga jij voor een visgraatvloer of voor een strokenpatroon? In onze blogs leggen wij (met instructievideo) stap voor stap uit hoe je verschillende type vloeren legt. Zo kun jij de klus zelf klaren. Wil je toch gebruikmaken van onze legservice? Ook dat is mogelijk! Vraag de legservice aan in de offerte of voeg de legservice toe bij je bestelling!

Doe het zelf: ons om hulp vragen

Natuurlijk proberen wij je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mede door onze handige tools en gebruiksvriendelijke bestelsysteem kun jij heel veel zelf! Maar kom je er toch niet uit en heb je onze hulp nodig, dan staan wij natuurlijk altijd voor je klaar. Je kunt ons tijdens onze openingstijden telefonisch bereiken via 038 - 337 4025. Ook kun je ons altijd mailen via [email protected]. Onze medewerkers helpen je graag!