• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Hoge plinten

Op zoek naar hoge plinten? Dat begrijpen wij maar al te goed! De opvallende hoogte en aanwezigheid voegen net dat extra vleugje elegantie toe aan de ruimte waarin jij de hoge plint plaatst. Hoge plinten, of hoge muurplinten, hebben naast een decoratieve functie ook een praktisch doel. Ze beschermen de onderkant van de muur tegen beschadigingen en werken de vloer volledig af. Een hoge plint benadrukt verder de hoogte van de ruimte, waardoor de ruimte optisch ruimer aanvoelt. Bekijk hier het hele assortiment hoge plinten van Luxury Floors.

Hoge plinten in verschillende vormen, stijlen en hoogtes

Bij Luxury Floors vind je een uitgebreid aanbod aan hoge plinten. De muurplinten zijn gemaakt van hoogwaardig MDF en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals witte hoge muurplinten, zwarte hoge muurplinten, maar bijvoorbeeld ook als folieplint met eikenlook. Qua afwerkstijl kun je met hoge plinten eigenlijk alle kanten op; de strakke, moderne hoge plint is daarin verreweg het meest populair, maar voor net een beetje extra sfeer in je woonkamer, hal of keuken kun je ook kiezen voor een romantische hoge plint of de hoge renaissance plint. Kun je oude plinten moeilijk verwijderen, kies dan voor de overzetplint (ook wel renovatieplint genoemd). Wat de hoogte van de plint betreft vind je bij Luxury Floors hoge MDF plinten van 58 mm tot de extra hoge plint van wel 190 mm hoog! De populairste hoge plinten hebben een hoogte van 70 mm, 90 mm, 120 mm of 150 mm.

Hoge plinten plaatsen

Anders dan plakplinten, bevestig je bij hoge plinten de plinten aan de muur. Het plaatsen van hoge plinten is een uitdagende klus die nauwkeurigheid en geduld vereist, vooral bij de hoeken en het op maat zagen van de plinten. Ben je geen ervaren klusser, dan kun je de plaatsing van de hoge MDF plinten ook overlaten aan de professionele legservice van Luxury Floors, al vanaf € 4,95 per meter. Hiermee ben je verzekerd van een strak eindresultaat waar je nog jarenlang plezier van hebt!

Hoge plinten kopen bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors vind je een ruim assortiment aan hoge plinten. Er is altijd een hoge plint die helemaal aansluit bij jouw wensen. Verder profiteer je bij Luxury Floors altijd van de laagste prijsgarantie, zodat je nooit te veel betaalt voor jouw hoge plinten. Je vindt het hele assortiment hoge plinten online in onze webshop, maar ook bij ons in de showroom in Kampen (Overijssel). Bestel je online, dan heb je jouw plinten binnen 48 uur in huis. Kom je langs in de showroom dan staan wij graag voor je klaar om jou te helpen jouw favoriete hoge plint te kiezen. Meestal kun je jouw gekochte plinten gelijk meenemen uit de showroom. We zien je graag bij Luxury Floors!