• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Luxury Floors Collectie laminaat!


Een stijlvolle laminaatvloer is de basis van jouw interieur. Een mooie laminaatvloer bepaalt de sfeer van jouw huis en kan zorgen voor ultiem wooncomfort. Maar welke laminaatvloer kies je? Speciaal voor mensen met keuzestress, die op zoek zijn naar de allerbeste laminaatvloer, heeft Luxury Floors de Luxury Floors Collectie laminaatvloeren ontwikkeld! De laminaatvloeren uit deze collectie zijn niet alleen betaalbaar, maar ook van de allerbeste kwaliteit! De laminaatvloeren uit de Luxury Floors Collectie gaan daarom lang mee en zijn bovendien niet van echte houten vloeren te onderscheiden!


Bekijk hier de collectie

Beste prijs/kwaliteit laminaatvloer

Zoveel mensen, zoveel wensen. De vragen die wij in onze showroom in Kampen (Overijssel) krijgen van klanten, hebben onze vloerexperts geïnspireerd tot het maken van deze Luxury Floors Collectie laminaatvloeren. Bij het ontwerpen en produceren van de laminaatvloeren is rekening gehouden met de wensen van onze klanten. De laminaatcollectie is gemaakt volgens de nieuwste technieken, trends en ontwerpen, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Kies je een vloer uit de Luxury Floors Collectie, dan weet je zeker dat je een kwalitatieve vloer in huis hebt!

Luxury Floors Collectie laminaat;

look en feel van echte houten vloeren

Voor elk soort interieur hebben wij een passende laminaatvloer uit de Luxury Floors Collectie. Of je nu van een strak design, een lichte laminaatvloer, visgraat laminaatvloer of een stijlvolle donkere vloer houdt; voor iedereen hebben wij de perfecte laminaatvloer! De vloeren uit de Luxury Floors Collectie zijn stijlvol en erg uitgebreid. Door gebruik te maken van de allernieuwste technieken, hebben de laminaatvloeren de look en feel van een echte houten vloer. Als je kiest voor een laminaatvloer uit de Luxury Floors Collectie, dan kies je gegarandeerd voor stijl, kwaliteit en dat voor de scherpste prijs!

Duurzame en circulaire laminaatvloer

Wij vinden het belangrijk dat onze vloeren niet alleen stijlvol zijn, maar ook tegen een stootje kunnen, zodat jij lang plezier hebt van jouw laminaatvloer. De vloeren uit de Luxury Floors Collectie zijn dan ook gemaakt van de allerbeste materialen en zijn van Europese makelij. Dit betekent dat de vloeren circulair geproduceerd zijn. Bij de productie van de laminaatvloeren uit de Luxury Floors Collectie is gelet op het minimaliseren van afval en het maximaliseren van recycling. De collectie is daardoor vriendelijk voor het milieu en vriendelijk voor jouw portemonnee!

Shop en bekijk de laminaatvloeren uit de Luxury Floors Collectie!

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige, duurzame en stijlvolle laminaatvloer met de beste prijs/kwaliteit verhouding, dan is een laminaatvloer uit de Luxury Floor Collectie de beste keuze voor jou! Het uitgebreide assortiment bekijk en bestel je eenvoudig in onze webshop. Jouw perfecte laminaatvloer besteld? Dan heb je deze binnen 48 uur in huis! Heb je toch iets meer hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Geen probleem! Kom langs in onze showroom met wel 1200 vloeren. Onze vloerexperts staan voor jou klaar en helpen je graag met het uitzoeken van jouw droomvloer. Vloer, ervaar en bekijk de laminaatvloeren uit de Luxury Floors Collectie en word net zo enthousiast als wij!

Vloertopper!
Luxury Floors Landhuis Amersfoirde Eik LXFLR800598
Luxury Floors Landhuis Amersfoirde Eik LXFLR800598
2 reviews
 16,95  24,96
Direct leverbaar
Luxury Floors Landhuis Arneym Eik LXFLR800358
3 reviews
 12,97  24,99
Direct leverbaar
Vloertopper!
Luxury Floors Landhuis Swolle Eik LXFLR800465
Luxury Floors Landhuis Swolle Eik LXFLR800465
3 reviews
 16,95  24,96
Direct leverbaar
Vloertopper!
Luxury Floors Landhuis Amestelledamme Eik LXFLR800344
Luxury Floors Landhuis Amestelledamme Eik LXFLR800344
2 reviews
 16,95  24,96
Direct leverbaar
Luxury Floors Landhuis Endehoven Eik LXFLR800343
3 reviews
 12,95  24,96
Direct leverbaar
Luxury Floors Landhuis Hanzestad Eik LXFLR800341
2 reviews
 12,97  24,99
Direct leverbaar