Matte PVC vloeren kopen bij Luxury Floors


Bent u op zoek naar een voordelige matte PVC vloer van een goede kwaliteit? Bij Luxury Floors vindt u de beste PVC vloeren van echte topmerken vanaf €12,95 per m². Luxury Floors heeft een ruim assortiment aan matte PVC vloeren met zowel houtstructuur als tegelstructuur. Ook kunt u kiezen uit verschillende looks, zoals beton of visgraat. Onze PVC vloeren met matte uitstraling zijn niet te onderscheiden van echt natuurlijk materiaal. Op deze manier haalt u op een goedkope manier de natuur in huis. Een matte PVC vloer kopen? Neem een kijkje in ons assortiment!

Waarom een matte PVC vloer kopen?

Een PVC vloer met een matte uitstraling is een prachtig aanzicht. Een matte PVC vloer geeft net dat extra tintje waardoor uw vloer er nog natuurlijker uitziet. Zolang u hem goed onderhoudt, kunt u jaren genieten van de unieke eigenschappen. Benieuwd hoe u het beste een PVC vloer kunt onderhouden? Lees dan hier verder.

Voordelen van een matte PVC vloer

Matte PVC vloeren kennen vele voordelen. Zo zijn ze niet van echt te onderscheiden en hebben ze een natuurlijke uitstraling. Verdere voordelen van een matte PVC vloer:

  • Duurzaam en makkelijk te onderhouden
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Uitermate geschikt voor vloerverwarming
  • Extra stil door diktes van maar liefst 4,5 mm
  • 100% recyclebaar en 100% REACH conform, dus zonder giftige stoffen
  • 100% in Europa vervaardigd met ISO 14001 Certificaat, 0% China import

Onze PVC vloeren zijn van echte topkwaliteit. Desondanks kunnen wij met trots zeggen dat wij de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebben. Bent u dus op zoek naar een PVC vloer met een matte uitstraling, zoek dan niet verder en neem een kijkje in ons assortiment.

Wat kost een PVC vloer?

PVC vloeren zijn over het algemeen duurder dan laminaatvloeren. Dit valt gelukkig terug te zien in de kwaliteit van het materiaal van beide vloeren. Gemiddeld bent u 23 euro per vierkante meter kwijt voor een PVC vloer. Bij Luxury Floors vindt u echter al vloeren vanaf 13,95 euro per vierkante meter. Uiteraard is de ene vloer de andere niet. De prijzen kunnen dus verschillen per vloer. Neem een kijkje tussen onze PVC vloeren voor de exacte prijzen en laat u verrassen door de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Matte PVC vloer ergens anders goedkoper?

Wij bieden met trots aan al onze klanten een laagsteprijsgarantie op onze PVC vloeren. Ziet u dus een vloer die u graag had willen hebben ergens anders voor een lagere prijs? Dan krijgt u van ons de volledige vloer volledig gratis. Bekijk hiervoor wel eerst de voorwaarden.

PVC vloer met matte uitstraling kopen bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors bent u op de juiste plek voor een matte PVC vloer. Neem een kijkje in ons assortiment en bestel direct uw favoriete vloer. Wilt u uw PVC vloer ook door ons laten leggen? Ook hierin leveren wij topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Wij plaatsen uw vloer al voor €20,95 (incl. btw), inclusief egaliseren en verlijmen! Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zowel telefonisch als via de mail zijn wij bereikbaar voor al uw vragen. Meer informatie over PVC vloeren vindt u hier.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen