Altijd de laagste prijsgarantie!

Floor Protector Alufoam 2,5mm GRATIS!

De gratis ondervloer voor uw eengezinswoning helemaal GRATIS!
Floor Protector Alufoam 2,5mm GRATIS!
Afbeelding van Floor Protector Alufoam 2,5mm GRATIS!
Afbeelding van Floor Protector Alufoam 2,5mm GRATIS!
    • Alle prijzen incl. BTW
    • Snelle levering door heel Nederland en België
    • Grootste voorraad
    • Binnen 24 uur in huis
    • 2000 m2 Winkel/Showroom

Specificaties

Artikelnummer
2084
Lengte
15 mtr
Breedte
1 mtr
Pakinhoud
15
Geschikt vloerverwarming
nee
Dikte in mm
2.5
Geschikt voor beton
Geschikt voor hout
Egaliseert in mm
2
10 db gecertificeerd
nee

Omschrijving

Onze eigen Floor Protector Alufoam is geschikt voor op een betonnen en houten ondergrond in een eengezinswoning. De witte foam laag komt op het beton te liggen en op het zilvere PE folie legt u de vloerdelen. Floor Protector Alufoam is een ondervloer speciaal voor geluids- en warmte isolatie bij parket- en laminaatvloeren. Beschermt de vloeren tegen opstijgend restbouw vocht uit de ondergrond. Vermindert het contactgeluid naar ondergelegen ruimten met 8 dB Llin (∆Lw = 19 dB). Daarnaast egaliseert alufoam oneffenheden tot ca. 2 mm in harde afdekvloeren.

Bij de Floor Protector Alufoam ondervloer hoeft u geen extra vochtscherm te plaatsen. Door minimale hoogte van 2,5mm werkt deze ondervloer hoogte besparend waardoor het inkorten van deuren vaak overbodig is. En ja, het is heus. De Floor Protector Alufoam t.w.v. 2,95 per m2 is tijdelijk helemaal gratis bij bestelling van een laminaatvloer! Dus grijp nu je kans en vraag vandaag nog een offerte aan voor uw droomvloer met gratis ondervloer!Bel ons 

€ 0,-

Deze prijs is inclusief BTW

Offerte aanvragen
“Enorm Tevreden”

Door Walid Jabithana op 12 april 2017

Op 20 maart is onze 1e en 2e verdieping gelegd en ik ben ernorm tevreden hoe alles is verlopen! Heel goed geholpen door verkoper Yuri en de vloer erg netjes gelegd in 1 dag! Ook konden we 2 volle pakken zonder probleem terug brengen! Een aanrader voor iedereen! Kwaliteit en zeker de goedkoopste!!

“Top vloerenleggers”

Door Klein op woensdag 1 mrt 2017

Op de bovenverdieping (50 m2) hebben wij een PVC vloer door Luxury Floors laten leggen incl. MDF plinten. Groot assortiment, goede kwaliteit maar belangrijker is dat bij Luxury Floors de klanttevredenheid voorop staat. Prima service, Luxury Floors komt afspraken na en ze beschikken over top vloerenleggers. Ze gaan niet weg voordat de klus af is.

“Goede Service zonder poespas”

Willeke Speelziek op maandag 17 april 2017

Tijdens tweede paasdag een mooie vloer uitgezocht. Deze mensen zijn alle hulpvaardig en makkelijk. Wil je een plank meenemen om de goede vloer uit te kiezen? Geen probleem, dat is kosteloos. Getuigd van goede service zonder poespas. Geen geslijm met taartjes en bossen bloemen. Gewoon een mooie vloer voor weinig.

Aanrader!

“ontzettend goed en vlot”

Door Jelmer Brouwer op zaterdag 15 april 2017

Wij zijn ontzettend goed en vlot geholpen bij Luxury Floors! Veel keuze uit kwalitatief goede vloeren voor een scherpe prijs. We zijn erg blij met onze aankoop en raden een ieder aan om deze winkel te bezoeken.


“erg blij met onze keuze”

Door Jaap Sonnemans op zondag 9 april 2017

Na veel bedrijven bezocht te hebben kwamen we bij luxury floors. We zijn erg blij met onze keuze en zijn top geholpen. Komen hier zeker terug als we een nieuwe vloer nodig hebben!

Klantenbeoordeling: 9.6/10 - 71 beoordelingen