18 artikelen  

Verwijder alle


Zwart Rigid Click PVC combineren in uw interieur

De zwarte kleur van de rigid click PVC vloer is al een goede basis om een ruimte een mooi geheel mee te maken. Wanneer u gebruik maakt van de juiste kleuren in combinatie met de vloer kunt u zorgen voor een luxe uitstraling. Met een zwart rigid click PVC vloer brengt u sfeer in een ruimte en daarnaast combineert u de vloer makkelijk met veel verschillende kleuren. Dit maakt de vloer geschikt voor veel verschillende woonstijlen.

Verschillende soorten Zwart Rigid Click PVC

Bij Luxuryfloors vindt u een ruim aanbod in verschillende soorten zwart rigid click PVC vloeren. Wilt u een ruimte meer sfeer geven met een luxe uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld voor de Marble Black LF125503 Rigid Click PVC die voor iedere ruimte in huis toepasbaar is en een natuurlijke uitstraling van marmer heeft. Voor een ruimte als de badkamer creëert u met de Luxury Living Premium 0.5 Tiles Beton Antraciet RCS8170 een warm gevoel dat perfect geschikt is voor deze ruimte.

Zwart Rigid Click PVC vloer leggen

Het eenvoudige kliksysteem van deze PVC vloer maakt het u extra gemakkelijk de vloer zelf te leggen. Bij eventuele verhuizing kunt u de vloer dan ook weer makkelijk meenemen mocht u dit willen. Geeft u het leggen van de vloer toch liever uit handen? Dan kunt u gebruik maken van onze legservice zodat uw vloer op een professionele manier wordt gelegd door onze specialisten.

Zwart Rigid Click PVC vloer kopen bij Luxuryfloors

Bent u op zoek naar een nieuwe PVC vloer voor uw woning? Dan heten wij u graag welkom in onze showroom in Kampen waar u een ruim aanbod in keramische tegels, laminaat, houten vloeren en nog veel meer vindt. Onze specialisten helpen u graag bij uw zoektocht naar een nieuwe vloer. Ook kunt u voor het leggen van de vloer gebruik maken van onze legservice waarbij u ook nog eens geniet van twee jaar leggarantie.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen