98 artikelen  Het verschil tussen een walvisgraat vloer en visgraat vloer

Inmiddels worden de woontrends al enkele jaren gedomineerd door de industriële uitstraling die zich kenmerkt door de mat zwarte keukens, robuuste stalen deuren en visgraat vloeren. Hierdoor is het niet zo vreemd dat u deze interieurstijl en de visgraat vloer vaker in iemands huis voorbij ziet komen. Om toch enigszins onderscheidend te blijven kiezen steeds meer mensen voor de walvisgraat vloer. Veel mensen zien deze vloer als de grote broer van de bekende visgraat vloer. Toch is een walvisgraat vloer eigenlijk niets meer dan een visgraat vloer met grotere planken. Hierdoor noemen wij deze vloer bij Luxury Floors ook wel een XL-visgraat vloer. Het is hierbij belangrijk om te weten dat een visgraat vloer een formaat heeft van 60 x 12 centimeter, terwijl een XL-visgraat vloer 75 x 15 centimeter is. Het verschil tussen een walvisgraat en een visgraat vloer is dus gemakkelijk te herkennen aan de afmeting van het patroon.

De voordelen van een walvisgraat vloer

Doordat de walvisgraat vloer, oftewel een XL-visgraat vloer, een groot formaat heeft brengt het andere voordelen met zich mee dan dat u waarschijnlijk gewend bent van de gewone visgraat vloeren. Zo beschikt deze vloer onder andere over grote planken die iedere ruimte een rustige uitstraling geeft. Dit is mogelijk doordat het visgraatpatroon breder is en hierdoor beter tot zijn recht komt in uw woning. Een walvisgraat vloer oogt dus minder druk oogt. Daarnaast heeft deze vloer ook nog de volgende voordelen:

  • Laat iedere kamer in huis ruimtelijker ogen
  • Gemakkelijker te leggen dan een gewone visgraat vloer door het groter formaat
  • Heeft een formaat van 75 x 15 centimeter
  • Volledig onderhoudsvriendelijk, kras- en slijtbestendig
  • Eenvoudig te combineren met verschillende interieurstijlen
  • Beschikbaar in tientallen kleuren
  • Binnenkort de nieuwe standaard in Nederland

Een walvisgraat vloer laten leggen

Het is bij veel mensen inmiddels bekend dat het leggen van een visgraat vloer een secuur klusje is. Dit komt vooral doordat de planken loodrecht op elkaar gelegd moeten worden. Hierdoor kiezen steeds meer mensen ervoor om de visgraat vloer te laten leggen door een erkende vakman. Kiest u toch liever voor de stijlvolle uitstraling van een walvisgraat vloer? Dan krijgt u een groter patroon die een stuk eenvoudiger te leggen is in vergelijking met de gewone visgraat vloer. Deze vloer beschikt immers over grotere planken, waardoor u minder planken loodrecht op elkaar hoeft te leggen. Dit maakt het mogelijk om als hobbyklusser zelf uw walvisgraat vloer te leggen. Bent u niet zo handig? Dan kunt u ervoor kiezen om de walvisgraat vloer te laten leggen door Luxury Floors.

Verleng de levensduur van de walvisgraat vloer

Bij Luxury Floors begrijpen wij als geen ander dat u het liefst zo lang mogelijk van uw nieuwe vloer wilt genieten. Om dit te kunnen garanderen vindt u in ons assortiment alleen walvisgraat vloeren die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Dit betekent dat wij bij het inkopen van onze vloeren strenge eisen hanteren waaraan vloeren moeten voldoen. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw PVC vloer jarenlang meegaat. Toch is het mogelijk om de levensduur van de vloer ook te verlengen door goed onderhoud te plegen. Al onze walvisgraat vloeren zijn geheel onderhoudsvriendelijk wat betekent dat het regelmatig reinigen van de vloer al voldoende is om de levensduur te verlengen. Het stofzuigen, vegen en dweilen van de PVC vloer is namelijk genoeg om jarenlang plezier te hebben van uw vloer. U hoeft dus niet te investeren in dure onderhoudsmiddelen zoals een houtverf.

Walvisgraat vloer kopen bij Luxury Floors

Wilt u een walvisgraat vloer kopen? Dan bent u bij Luxury Floors zeker weten op het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een groot assortiment aan XL-visgraat vloeren. Zo vindt u in ons aanbod verschillende kleuren, soorten en afwerkingen. Kies bijvoorbeeld eens voor een zwarte vloer om uw industrieel interieur extra te laten stralen. Daarnaast verkopen wij ook laminaat, keramische tegels en traditionele houten vloeren. Hierdoor hebben wij voor ieder wat wils. Bovendien geniet u bij ons ook van de laagste prijsgarantie van Nederland. Dit betekent dat u onze vloeren nergens anders goedkoper kunt vinden. Met deze garantie is een walvisgraat vloer kopen bij Luxury Floors direct voordelig voor de portemonnee!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen