20 artikelen  

Verwijder alle


De Impressive Quick-Step collectie

De vloeren binnen de Impressive collectie hebben een uitzonderlijk natuurlijke look en feel, mede dankzij de houtnerven die in de voegen van de planken weerspiegeld worden. De Impressive collectie kan uitstekend tegen vocht, dit komt doordat de vloeren voorzien zijn unieke hydro seal coating.

De opbouw van de Quick-Step Impressive collectie

De impressive collectie hebben allemaal vier lagen, deze lagen bestaan uit: slijtvaste bovenlaag, die de vloer bestand maakt tegen slijtage, vlekken en chemicaliën. Daarnaast bevat het een decor laag, die het uiterlijk van de laminaatvloer bepaald. Watervast gelijmde kern laag en als laatst de vochtbestendige laag, wat ervoor zorgt dat het laminaat niet kan kromtrekken of doorzakken.

Installatie Quick-Step Impressive laminaat

Wat het Belgische merk zo bijzonder maakt, is dat de laminaatvloeren zeer gemakkelijk te installeren zijn. Dit komt door de bijzondere clic systemen die ze in de jaren hebben ontwikkeld. Geen tijd of geen zin om de vloeren zelf te leggen? Wij leggen de vloeren graag voor u.

Quick-Step Impressive bestellen

Quick-Step impressive laminaatvloeren zitten aan de hogere kant als het om de kwaliteit van laminaatvloeren gaat, u zult nergens anders goedkopere Quick-Step vloeren vinden. De kosten van de Quick-Step vloer wordt per vierkante meter gerekend, en bij Luxury Floors heeft u al een echte Quick-Step impressive laminaatvloer vanaf €24,25 per m²! Bovendien krijgt u de ondervloer en andere toebehoren er gratis bij!

Laminaat winkel Luxury Floors

Wilt u eerst graag liever de lamiaatvloeren in het echt bewonderen? Dat kan, Luxury Floors heeft een enorm grote showroom in kampen, waarbij wij de impressive collectie voor u in huis hebben. Daarnaast hebben wij een voorraad van 200.000 m² en bieden we u ook de benodigde plinten en ondervloeren. Oftwel een totaal aanbod van laminaat. We zien u graag in de winkel en onze experts zullen u met alle liefde helpen, en misschien tot binnenkort!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen