Altijd de laagste prijsgarantie!

Bij Luxury Floors vindt u de mooiste en voordeligste vloeren uitgevoerd in houtlook. Onze houtlook PVC en laminaatvloeren zijn bijna niet te onderscheiden van echte houten vloeren. Door de aangebrachte houtstructuur in de PVC en laminaatvloeren voelen de vloeren ook aan als echt hout. Bekijk hier ons assortiment.

998 artikelen  Voordelen van houtlook pvc en laminaat

Een houten vloer is erg onderhoudsintensief. Dagelijks stofzuigen, meerdere malen per jaar de houten vloer met olie of wax behandelen, en vergeet niet het afplakken van de meubels om krassen en beschadigingen te voorkomen. De voordelen van houtlook PVC en laminaatvloeren zijn als volgt:

  • Niet te onderscheiden van echt hout
  • Onderhoudsarm
  • Gaat jarenlang mee
  • Voordelig in prijs
  • Geschikt voor vochtige ruimtes (bijv. de badkamer)
  • Extra stil door de dikte van 4,5 mm

Een prachtige houten vloer voor een ruimtelijke en natuurlijke uitstraling

Iedereen weet: een lichte vloer lijkt de ruimte groter lijken. Het geeft een ruimtelijk gevoel. Daarnaast heeft hout een natuurlijke uitstraling. Elke houtlook vloer van Luxury Floors ziet eruit als een echt natuurproduct. Een houten vloer van pvc of laminaat is de ideale combinatie tussen een praktische en een natuurlijke vloer.

Een houten vloer voor elk interieur

Hout laat zich combineren met heel veel kleuren en stijlen. Eigenlijk past een houten vloer in elk interieur, juist omdat er zoveel keuze is in kleur. Combineert u uw lichte eiken vloer met een azuurblauwe bank, of met uw roze gelakte dressoir? Of denk aan een donkere houten vloer, gecombineerd met een robuuste bruinleren bank. Heeft u altijd al een houten visgraat vloer willen hebben? Een houten vloer uitgevoerd in visgraat geeft een luxueuze uitstraling aan uw interieur. Ook dit is mogelijk met het houtlook pvc en laminaat van Luxury Floors.

Onderhouden van een houtlook pvc of laminaatvloer

Hoewel laminaat en pvc erg onderhoudsarm is vergeleken met een natuurlijke houten vloer, vergt het toch enig onderhoud. Een tip om uw houtlook vloer mooi te houden is het stofzuigen ervan. Wilt u de vloer dweilen? U kunt dit het beste één keer per week doen. Gebruik hierbij een sopje van water en een beetje schoonmaakazijn en dweil de vloer voorzichtig. Plaats verder een goede deurmat bij uw voordeur zodat vocht en vuil geen schijn van kans maken. Op deze manier blijft uw houtlook vloer jarenlang mooi. Bent u benieuwd naar het aanbod? Bekijk snel de voordeligste houten vloeren van Luxury Floors.

Vloer leggen? Dat is zeer eenvoudig

Het leggen van een PVC of laminaatvloer is zeer eenvoudig, ook wanneer u geen ervaren klusser bent. Het is belangrijk dat u een goede ondervloer heeft en het laminaat of pvc eerst 48 uur laat acclimatiseren voordat u het gaat leggen. Wilt u uw nieuwe houtlook laminaat of pvc toch liever laten leggen? Dat kan ook. De professionele medewerkers van Luxury Floors helpen u graag en nemen graag het werk uit handen.

De beste merken vindt u bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors vindt u alleen de beste merken, van de beste kwaliteit, voor de laagste prijs. Wij verkopen houtlook pvc en laminaat vloeren van de merken Check, Quick-step en Rigid Flooring.

De Check vloeren zijn waterproof en zijn dus uitermate geschikt voor uw badkamer. Gaat u alleen voor het allerbeste? Dan is een Quick-step vloer waar u naar opzoek bent. Deze luxueuze vloer heeft een beschermede toplaag waardoor de vloeren watervast, kras- en vlekkenbestendig zijn. De houtlook vloeren van Quick-step zijn uitgevoerd in naturelle designs en leveren uitzonderlijk goede akoestische prestaties. De houtlook design vloeren van Rigid Flooring zijn sfeervol en krachtig. Deze sterke vloer heeft een fraaie, natuurgetrouwe uitstraling.

Profiteer van de vele voordelen van Luxury Floors

De beste vloer van de beste kwaliteit voor de laagste prijs? Die vindt u alleen bij Luxury Floors! Ziet u dezelfde vloer ergens anders voor een lagere prijs, dan krijgt u de vloer en toebehoren geheel gratis. Bij Luxury Floors profiteert u van nog veel meer voordelen. Zo krijgt u bij aanschaf van een pvc of laminaatvloer een ondervloer (t.w.v. €2,95 per m2) gratis. Verder krijgt u volledige fabrieksgarantie tot wel 30 jaar. Kom eens langs in onze showroom van 2000m2 groot, of bestel uw vloer online. U heeft uw bestelling binnen 24 uur in huis.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 212 beoordelingen