19 artikelen  

Verwijder alle

Breng sfeer in uw woning met donker eiken PVC

Een donker eiken PVC vloer geeft kleur, sfeer en ruimte in uw kamers. Daarnaast is PVC ideaal voor vloerverwarming, is het gemakkelijk schoon te houden en is het vochtbestendig. Ideaal in een druk huishouden.

De vloer heeft een tijdloos karakter dat in iedere ruimte sfeer brengt. Met een donker eiken PVC vloer creëer je een natuurlijke uitstraling zowel in een modern interieur als een landelijk interieur. Met de COREtec Naturals 856 Bark Visgraat zorgt u ervoor dat een ruimte daarbij ook nog een luxe uiterlijk krijgt. De PVC vloer kunt u goed combineren met verschillende tinten in het interieur.

De voordelen van een donker eiken PVC vloer

Naast het feit dat de PVC vloer erg onderhoudsvriendelijk is, is deze ook nog eens waterbestendig. Dit maakt de vloer perfect geschikt voor bijvoorbeeld de eetkamer en keuken. Zo hoeft u zich niet druk te maken over schade aan de vloer door vocht. Daarnaast zijn de vloeren niet te onderscheiden van echte hout door de houtstructuur die in de vloer is gemaakt. Een donker eiken PVC vloer is de perfecte match voor iedere woonstijl en de vloer is gemaakt voor intensief gebruik.

Het onderhoud van een donker eiken PVC vloer

Om uw donker eiken PVC vloer het beste te onderhouden, kunt u af en toe een stofzuiger en dweil over de vloer heen halen. Vlekken kunt u het best gelijk zelf verwijderen zodat deze niet in de vloer trekken. Let er ook op dat u niet te veel water gebruikt tijdens het dweilen van de vloer en probeer zorgvuldig te werk te gaan om de levensduur van uw PVC vloer zo lang mogelijk te maken. Voor het beste resultaat kunt u ook gebruik maken van een speciale PVC reiniger.

Een donker eiken PVC vloer kopen bij Luxuryfloors

Bij Luxuryfloors profiteert u van de laagste prijsgarantie voor uw geschikte donker eiken PVC vloer. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een offerte aan te vragen. Ook kunt u gebruik maken van onze legservice om de vloer op een professionele manier gelegd te krijgen in uw woning.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen