• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Rode pvc vloeren

Waarom u een rode pvc vloer moet kopen? Rood is natuurlijk de kleur van de liefde. Maar rood staat ook voor krachtig en intens. Eigenlijk is rood een kleur waar u niet omheen kan. Mede daarom is dit een populaire kleur om te gebruiken voor een hele wand of PVC vloer om een accent te leggen, want rood is nou eenmaal een krachtig instrument om uzelf of een ruimte een bepaalde betekenis toe te kennen.

Bekijk de hier de rood pvc vloeren 

mFLOR Parva Oak 41216 Liguria
0 reviews
 39,95
Direct leverbaar
mFLOR Parva Oak Chevron 42216 Liguria
0 reviews
 39,95  50,95
Direct leverbaar
mFLOR Authentic Lake 83321 Windermere
0 reviews
 48,95  55,95
Direct leverbaar
mFLOR Authentic Oak XL 56316 Liguria
0 reviews
 48,95  55,95
Direct leverbaar

Omdat rood een krachtige kleur is zij erg geschikt voor kamers waar actie plaatsvindt. Denk bijvoorbeeld aan de werkkamer, de keuken of de speelkamer. De krachtige rode kleur valt verbazingwekkend genoeg goed te combineren met veel andere kleuren. Combineer de rode pvc vloer bijvoorbeeld met andere kleuren zoals paars of blauw. Gaat u liever voor een iets rustigere uitstralingen? Combineer de vloer dan met aardetinten en bruine tinten.


Verschillende tinten

De rode pvc vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de Gerflor Creation 30 0461 Michigan of de mFLOR Parva Oak Chevron 42216 Liguria die beide een warme uitstraling hebben en sfeer creëren in een ruimte. Voor iedere ruimte is er wel een geschikte vloer. Gaat u voor een luxe uitstraling in huis? Dan kunt u kiezen voor een rode pvc vloer met visgraat patroon. De combinatie van kleur en patroon zorgen ervoor dat u de ruimte in huis karakter geeft.


Onderhoud van een rode pvc vloer

Overweegt u te kiezen voor een rode pvc vloer? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud hiervan. Een pvc vloer is makkelijk in onderhoud en vlekken of ander vuil verwijdert u gemakkelijk zelf met een speciale reiniger. Met af en toe het juiste onderhoud zorgt u ervoor dat de levensduur van de vloer wordt verlengd.

Naast het makkelijke onderhoud van de vloer is deze ook goed te combineren met vloerverwarming. De vloer is daarnaast ook nog eens waterbestendig en voorkomt u waterschade.


Rode pvc vloer kopen bij Luxuryfloors

Wilt u uw interieur net dat beetje meer sfeer geven? Bij Luxuryfloors koopt u de geschikte rode pvc vloer. Bij ons geniet u altijd van de laagst prijsgarantie en vindt u onder ander ook laminaat, keramische tegels, houten vloeren en nog veel meer.