46 artikelen  Register Embossing techniek

Met een Register Embossing vloer haalt u op een voordelige manier de natuur in huis. Register Embossing is een techniek waarbij er een toplaag met een bepaalde structuur wordt gegeven op een PVC of laminaat vloer. Dit wordt ook wel ‘Embossing’ genoemd. Deze vloeren hebben zelfs een voelbare houtnerfstructuur en een gespoten vellingkant v-groef, die ervoor zorgt dat het lijkt én voelt als een echt houtproduct.

Geschikt voor elk interieur

Naast het feit dat de Register Embossing PVC plak vloer gemakkelijk is in onderhoud, is het ook een vloer die passend is in bijna elk interieur. De vloer is waterresistent en is zelfs geschikt voor een badkamer. En met vijf verschillende houtdecoren, is de vloer passend voor bijna elke look die u wil creëren. Door ons ruime aanbod vloeren zit er altijd een geschikte kleur voor u tussen. Wij verkopen vloeren in de volgende kleuren:

  • Licht eiken

Het leggen van een Register Embossing plak PVC vloer

De Register Embossing vloer is onder andere verkrijgbaar in plak PVC, dit betekent dat de vloer verlijmd moet worden. Dit kan alleen op een geëgaliseerde vloer waar geen hoogteverschil in zit. Op deze manier kan de vloer strak worden gelegd. Een Register Embossing vloer is al voordelig ten opzichte van een echte houten vloer. Daarnaast betaalt u voor een plak PVC vloer ook minder dan een PVC vloer met clicksysteem. Een Register Embossing PVC plak vloer heeft dus veel financiële voordelen. Heeft u hulp nodig bij het leggen van uw vloer? Onze professionals staan voor u klaar om de vloer te leggen.

Laat u inspireren door Luxury Floors

Bij Luxury Floor helpen we u graag verder bij het kopen van uw droom vloer. Van het adviseren in vloeren tot aan de afwerking, we staan graag voor u klaar. Heeft uw een perfecte vloer gevonden? Vraag dan snel een offerte aan bij Luxury Floors en profiteer vandaag nog van de laagste prijsgarantie.

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen