55 artikelen  Wat is Register Embossing?

De vloeren waarbij een toplaag met een bepaalde structuur wordt aangebracht, wordt Embossing genoemd. Deze vloeren hebben een voelbare houtnerfstructuur en een gespoten vellingkant v-groef. Dit zorgt ervoor dat het materiaal een levendige look en feel krijgt en nauwelijks te onderscheiden is van natuurlijk materiaal. Daarnaast is een Register Embossing click PVC vloer ook nog eens een stuk goedkoper dan een echte houten vloer. Zo profiteer jij van alle voordelen van een PVC vloer, maar ziet jouw interieur er stijlvol en natuurlijk uit.

Voordelen van een click PVC-vloer

Een PVC click vloer draagt veel voordelen met zich mee. Een click PVC vloer heeft een kliksysteem, waardoor planken op een gemakkelijke manier netjes aan elkaar aansluiten. Alle voordelen van een click PVC-vloer op een rijtje:

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Duurzame vloeren die lang meegaan
  • Stiller en warmer dan laminaat of plavuizen, ook ideaal voor vloerverwarming
  • Kliksysteem voor eenvoudig leggen en uit elkaar halen
  • Geschikt voor vochtige ruimtes zoals een badkamer.

Kwaliteit bij Luxury Floors

Voor de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding voor Register Embossing PVC vloeren moet u de Luxury Floors Premium Collectie hebben. De mooiste decoren en beste kwaliteiten. De vloeren zijn beschikbaar voor bijna elk interieur. De vloer is waterbestendig, dus zelfs geschikt voor een badkamer. Ook met een ruim aanbod in kleuren zit er altijd een tussen die perfect past bij uw interieur. Wij verkopen Register Embossing PVC click vloeren in de volgende kleuren:

  • Licht eiken

Koop uw Register Embossing bij Luxury Floors

Vraag nu een offerte aan voor uw Register Embossing click PVC vloer bij Luxury Floors en profiteer vandaag nog van onze laagste prijsgarantie. Onze vloeren zijn van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Bekijk gauw hierboven onze gehele collectie Register Embossing vloeren of kom langs in onze showroom van 2000m ².

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen