• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Krono Swiss laminaat vloeren

KronoSwiss laminaat koopt u tegen de laagste prijs bij Luxury Floors. Dankzij onze laagste prijsgarantie en voordelige bezorgservice vindt u dit topmerk nergens goedkoper. Ontdek nu het assortiment aan Kronoswiss vloeren.


Laminaat met authentieke uitstraling

Het merk KronoSwiss staat wereldwijd al jaren voor kwaliteit en innovatie. Met hun uitzonderlijke ontwerpen en verschillende structuren bieden zij een perfecte en authentieke uitstraling in iedere kamer. Met hun huidige collectie ‘De Zwitserse vloer’ bieden zij klanten de keus tussen negen verschillende lijnen. Zo is er voor elk wat wils. Met de beoordeling van 32 in de gebruiksklasse en 25 jaar fabrieksgarantie weet u zeker dat u met KronoSwiss een oerdegelijk product in huis haalt.


De voordelen van Kronoswiss laminaat

De voordelen van KronoSwiss laminaat zijn onmiskenbaar. Het is slijtvast, sterk, hygiënisch en bestand tegen de meeste vlekken, het verkleurt niet en is gemakkelijk zelf te leggen. Daarnaast uit de hoge kwaliteit van KronoSwiss laminaatvloeren zich in een extra slijtvaste toplaag van Melanime hars en siliciumpoeder. Hierdoor weet u zeker dat de gekozen vloer uw drukke dagelijkse leven aan kan.


Kronoswiss laminaat voor ieder interieur

De vloeren van Kronoswiss zijn nagenoeg op iedere ondergrond makkelijk aan te brengen. De verschillende uitvoeringen in kleur maken deze vloer geschikt voor ieder type ruimte en ieder interieur. Het laminaat is daarbij ook gemakkelijk zelf te leggen dankzij het kliksysteem. Al met al een vloer die makkelijk in gebruik is en veel voordelen kent.


Slijtvaste vloeren van Kronoswiss

Het laminaat van Kronoswiss voldoet aan zeer strenge kwaliteitseisen. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw Kronoswiss vloer zijn deze voorzien van een extra sterke toplaag. Zo bent u verzekerd van een laminaat vloer van topkwaliteit met een lange levensduur.


Kronoswiss laminaat kopen bij Luxury Floors

Bij Luxury Floors vindt u verschillende Kronoswiss laminaat vloeren. De Kronoswiss Eiken XL collectie zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden en zijn een echte aanwinst op uw interieur. Daarnaast profiteert u bij ons altijd van de laagste prijsgarantie en kunt u gebruik maken van onze legservice. Wij heten u graag welkom in onze showroom in Kampen zodat u ons ruime aanbod in zowel laminaat, PVC, keramische tegels en nog veel meer kunt bekijken.