• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

mFLOR Authentic Plank PVC vloeren

Geïnteresseerd in de hoogwaardige PVC van mFLOR? Zo goedkoop als bij Luxury Floors vindt u mFLOR Authentic Plank PVC vloeren nergens, u heeft al een mFLOR Authentic Plank vloer vanaf €40,45 per m². Profiteer nu gauw van onze laagste prijsgarantie.

Bekijk de hier de mFLOR Authentic Plank collectie

mFLOR Authentic Plank 81015 Shade
0 reviews
 48,95  55,95
Direct leverbaar
mFLOR Authentic Plank 81032 Glenn
0 reviews
 48,95  55,95
Direct leverbaar
mFLOR Authentic Plank 81031 Ferne
0 reviews
 48,95  55,95
Direct leverbaar
mFLOR Authentic Plank 81033 Sartor
0 reviews
 48,95  55,95
Direct leverbaar
mFLOR Authentic Plank 81011 Mocha
0 reviews
 48,95  55,95
Direct leverbaar
mFLOR Authentic Plank 81014 Sylvian
0 reviews
 48,95  55,95
Direct leverbaar
mFLOR Authentic Plank 81013 Verde
0 reviews
 48,95  55,95
Direct leverbaar
mFLOR Authentic Plank 81027 Dolche
0 reviews
 48,95  55,95
Direct leverbaar

mFLOR Authentic Plank bij Luxury Floors: PVC vloeren van hoge kwaliteit

mFLOR is een merk en vloerenproducent en produceert al ruim 20 jaar vloeren van hoge kwaliteit. mFLOR is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van mFLOR producten.

De voordelen van mFLOR Authentic Plank PVC vloeren

Al het PVC van mFLOR kent een aantal voordelen wat deze vloeren zo populair maakt. Ten eerste is het PVC erg mooi. mFLOR is altijd op de hoogte van de laatste trends in design en architectuur en blijven mooie, moderne PVC vloeren maken. Wat voor design het PVC ook heeft, het is vrijwel niet te onderscheiden van een natuurlijke vloer. Overal wordt op gelet, tot in de kleinste details. Dit betekent ook dat het mFLOR PVC erg goed beschermd is tegen krassen en vlekken. Bovendien zijn deze PVC vloeren ook nog eens watervast, dus geen paniek wanneer u iets knoeit!

PVC van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van pvc zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de mFLOR Authentic Plank vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de mFLOR Authentic Plank vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Online mFLOR Authentic Plank PVC vloer bestellen bij Luxury Floors

Bestel nu een mFLOR Authentic Plank vloer bij Luxury Floors. De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw. Luxury Floors bezorgd door heel Nederland en België binnen 24 uur en de vloer komt compleet met plinten en ondervloer. Als u er nog niet helemaal uit bent raden we aan om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Ons personeel helpt u graag en kan u voorzien van persoonlijk advies.