• Keihard de goedkoopste van NL/BE
  • Professionele legservice
  • Showroom met ruim 1200 vloeren
  • Binnen 48 uur in huis

Lifestyle Live With Me 55 vloer kopen?

Geïnteresseerd in de hoogwaardige PVC van Lifestyle Interior? Zo goedkoop als bij Luxury Floors vindt u LS Live with me 55 PVC vloeren nergens, u heeft al een LS Live with me 55 vloer vanaf €30,55 per m². Profiteer nu gauw van onze laagste prijsgarantie.

Bekijk hier de Lifestyle Live With Me 55 collectie

Headlam Lifestyle Interior 8438 LS Live With Me 55
0 reviews
 30,55  33,91
Direct leverbaar
Headlam Lifestyle Interior 8419 LS Live With Me 55
0 reviews
 30,55  33,91
Direct leverbaar
Headlam Lifestyle Interior 8130 LS Live With Me 55
0 reviews
 30,55  33,91
Direct leverbaar
Headlam Lifestyle Interior 8420 LS Live With Me 55
0 reviews
 30,55  33,91
Direct leverbaar
Headlam Lifestyle Interior 8436 LS Live With Me 55
0 reviews
 30,55  33,91
Direct leverbaar

LS Live with me 55 bij Luxury Floors: PVC vloeren van hoge kwaliteit

Lifestyle Interior is een merk en vloerenproducent en onderdeel van Headlam vloeren van hoge kwaliteit. Lifestyle Interior is één van de grotere vloerenproducenten voor de Nederlandse markt. Het bedrijf is groot geworden door het leveren van kwaliteit, inventiviteit en service. Precies de waarden waar Luxury Floors zich ook mee identificeert. Om deze reden is Luxury Floors dan ook een dealer van Lifestyle Interior producten.

De voordelen van een LS Live with me 55 PVC vloer bij Luxury Floors

Lifestyle Interior PVC heeft een gevestigde naam in de wereld van de vloeren. Dit hebben ze verdient door jarenlang kwaliteit te bieden, bij te blijven met de trends en hierop in te blijven spelen. Hierdoor heeft elke Lifestyle Interior PVC vloer een mooie uitstraling en mag de klant rekenen op kwaliteit.

PVC van hoge kwaliteit bij Luxury Floors

De eigenschappen van pvc zijn erg gunstig voor uw woning. Dit komt door de verschillende lagen die de vloer heeft. De boven en onderlaag zorgen voor de waterdichtheid van de vloer. Hierdoor kunt u de LS Live with me 55 vloer ook in vochtige ruimtes zoals de badkamer plaatsen. Daarnaast is de bovenlaag kras- en deukbestendig. Dit is weer een fijne eigenschap voor een vloer in de keuken. Er zijn erg veel kleuren beschikbaar voor de LS Live with me 55 vloeren, hierdoor zit er altijd een kleur tussen die u mooi vindt en die bij uw woonkamer past.

Koop nu een LS Live with me 55 PVC vloer bij Luxury Floors

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te schaffen? Wacht niet langer en bestel een LS Live with me 55 vloer voor gegarandeerd de laagste prijs bij Luxury Floors! De vloer wordt bij u thuis afgeleverd en u kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Wilt u de vloer liever eerst in het echt bekijken? Dat is geen probleem! Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze experts.