Altijd de laagste prijsgarantie!

Goedkope vloer kopen


Goedkope vloer kopen

Wilt u een goedkope vloer aanschaffen? Neem een kijkje in de webshop van Luxury Floors, of kom eens langs in onze showroom in Kampen. Wij bieden de laagste prijsgarantie van Nederland, waardoor u zeker weet dat u nergens een goedkopere vloer vindt. Door ons ruime assortiment goedkope PVC en laminaatvloeren vindt u altijd de vloer waarnaar u op zoek bent.

Goedkope vloeren van topkwaliteit

Bij Luxury Floors vindt u goedkope pvc en laminaatvloeren van onder andere de volgende topmerken: Balterio, Classen, Egger, Krono original Quick-Step, Rigid, Solcora, mFLOR en Check PVC. Deze topkwaliteit vloeren bieden wij aan voor de laagste prijzen. Is dezelfde vloer toch elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer helemaal gratis.

De voordelen van laminaat en pvc vloeren

Laminaat en pvc vloeren zijn al jarenlang erg populair. Deze type vloeren zijn vaak een goedkope oplossing. Ook gaan deze vloeren lang mee en zijn onderhoudsvriendelijk. Als u de vloer regelmatig dweilt en stofzuigt, gaat ‘ie jarenlang mee! Onze goedkope laminaat en pvc vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer of echte natuurstenen tegels. De reden hiervan is het gebruik van hoogwaardige kwaliteit decorpapier en de voelbare structuur. Laminaat en pvc vloeren zijn dus de ideale combinatie tussen de praktische voordelen en de natuurlijke uitstraling.

Goedkope vloeren met verschillende looks

Bij Luxury Floors vindt u goedkope laminaat en pvc vloeren met verschillende looks en patronen. Wist u dat u eenvoudig een industriële look creëert met de betonlook vloer? Een vloer gelegd in visgraat patroon geeft uw woonruimte een luxueuze uitstraling. Wilt u optisch meer ruimte creëren, ga dan voor een goedkope laminaat of pvc vloer in een lichte kleur.

Bestel uw vloer bij Luxury Floors en profiteer van de voordelen

Zoekt u een nieuwe, goedkope laminaat of pvc vloer, dan bent u bij Luxury Floors aan het juiste adres. Bestelt u vandaag uw nieuwe vloer, dan heeft u deze binnen 24 uur in huis. Verder verkopen wij naast goedkope laminaat of pvc vloeren ook goedkope ondervloeren en plinten. Bij Luxury Floors krijgt u de ondervloer zelfs gratis bij aanschaf van een pvc of laminaatvloer!

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen