30 artikelen  

Verwijder alle


Solcora PVC vloeren, design en sfeervol

Solcora biedt de meest praktische oplossing voor een mooie en sfeer volle vloer. Daarnaast hoeft u zeker niet bang te zijn voor vlekken, water en modder, want met de Solcora PVC vloer heeft u het zo schoon. Solcora PVC is een nieuwe type designvloer. Deze vloer combineert de voordelen van laminaat, echt hout of steen. Daarnaast heeft de vloer milieuvriendelijke aspecten. De vloer is namelijk gemaakt van hoogwaardige grondstoffen met een minimale invloed op het milieu.

Solcora PVC vloeren zijn geschikt voor iedere woonruimte, of u nou een toilet of keuken zoekt. U kunt het zo strak maken als u wilt doordat u keus heeft uit verschillende kleuren en designs. Van strakke moderne tegels tot een natuurlijke houtlook vloer.

Kies voor Solcora PVC en ga voor duurzaamheid

Bij het kiezen van een milieuvriendelijke vloer, kiest u voor een gezond leefmilieu. Naast dat de vloer gemaakt is van natuurlijke grondstoffen, is de vloer geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Ook is het ideaal dat u niet bang hoeft te zijn om uit te glijden, aangezien de vloer slipbestendig is. Zo kunt u uw kinderen gerust laten spelen op de nieuwe vloer in uw huis.

Ga voor een voordelige Solcora PVC vloer

Als u kiest voor Solcora, dan kiest u voor kwaliteit. De vloer is gemaakt van natuurlijke materialen. Dit zorgt voor een designlook, maar ook voor een natuurlijke look. Bij Luxury Floors koopt u al een Solcora vloer vanaf 26,95 per vierkante meter.

Koop uw vloer bij Luxury Floors, altijd de laagste prijsgarantie!

Ziet u uw gewenste Solcora PVC vloer elders goedkoper? Dan krijgt u de vloer met alle toebehoren geheel gratis!* Bekijk de voorwaarden. Wij bieden de laagste prijsgarantie. Daarom zit u bij Luxury Floors altijd goed. Wacht niet langer en verkoop vandaag nog: wij leveren compleet met alle toebehoren (plinten, ondervloer e.d.).

Luxury Floors | Klantenbeoordeling: 9.5/10 - 256 beoordelingen